*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Een overvloed aan vlinders

Beauty Abounds Cling Stamps en Butterfly Beauty Thinlits

Het is alweer even geleden, maar op maandag, 28 januari ’19, stond de prachtige Beauty Abounds centraal tijdens mijn Facebook Live in het Mrs. Brightside Craft Forum (klik hier als je nog geen lid bent). Deze prachtige heeft echt een overvloed aan vlinders en daar word ik toch wel erg blij van 🙂

Beauty Abounds projecten

Zoals gewoonlijk heb ik weer drie verschillende projecten gemaakt. Deze keer een notecard met een ‘doorkijkje’, een cadeaubon verpakking en een kaart met mini watercolor vlinders.

Whisper White Notecards, Rectangle Stitched Framelits en Beauty Abounds bundel.

De voorzijde van de notecards heb ik eerst bestempeld met de leuke achtergrond stempels uit de Beauty Abounds stempelset. Voor de ene kaart was de kleurencombinatie: Powder Pink, Pineapple Punch, Highland Heather en Gorgeous Grape. Voor de andere kaart gebruikte ik: Sahara Sand, Granny Apple Green, Balmy Blue en Blueberry Bushel.

Beauty Abounds bundel, Polka Dot Basics embossing folder, Petal Pair embossing folder, Pool Party Shimmer Ribbon, Stitched Shapes Framelits, Door Dik En Dun stempelset

Bij de bovenstaande kaarten spelen de kleine vlinderstansjes een hoofdrol. Zij zijn uit een stuk Shimmery White cardstock, dat ik gekleurd heb met diverse kleuren en Aqua Painter, gestanst heb.

  • Basiskaart: Whisper White Thick cardstock – 21 x 14,5 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Mat: Pool Party cardstock – 10 x 14 cm
  • Mat: Whisper White cardstock – 9,5 x 13,5 cm embossed met embossing folder
  • Restjes Whisper White en Shimmery White cardstock voor vlinders en tekst
  • Stempelset: Door Dik En Dun
  • Inkt: Memento Tuxedo Black, zie voor watercolor kleuren de Facebook Live video.
  • Overig: Petal Pair en Polka Dots Basics embossing folders, Stitched Shapes Framelits, Iridescent Sequins en Pool Party Shimmer Ribbon

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Cadeaubon verpakking

Beauty Abounds bundel, Very Vintage stempelset, Darling Label punch en Crumb Cake Classic Weave Ribbon

Ik bied Mrs. Brightside cadeaubonnen aan en men kan deze inwisselen voor Stampin’ Up! producten, workshop kosten of zelfgemaakte producten die ik te koop aanbiedt.

Cadeaubonnen zijn beschikbaar vanaf € 15 (excl. verzendkosten) en je bepaalt of je de cadeaubon digitaal wilt ontvangen of per post. Als je de bon per post wilt ontvangen wordt deze in een feestelijke verpakking toegestuurd. De cadeaubon kan desgewenst rechtstreeks naar de ontvanger gestuurd worden. Het bovenstaande project is een voorbeeld van zo’n feestelijke verpakking.

In de Facebook Live video (klik hier) zie je precies hoe ik de bovenstaande projecten gemaakt heb, inclusief de afmetingen.

Facebook Live 11 februari: Painted Seasons

Morgen, maandag 11/02, ben ik weer om 20 uur ‘Live’ in het Mrs. Brightside Craft Forum. In de hoofdrol staat dan de Painted Seasons bundel van de 2nd Release Sale-A-Bration artikelen. Deze bundel bestaat uit een prachtige stempelset en designer series papier en is vanaf 15 februari ’19 gratis te verdienen bij iedere bestelling van 120 Euro of meer.

Klik op de afbeelding om naar het forum te gaan!

Nog een fijne zondag gewenst en hopelijk tot morgen!

Gratis producten verdienen met je bestelling? Maak dan gebruik van de SAB actie. Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.

Kom gezellig bij Team Brightside en krijg deze exclusieve tas! Er is een fantastische Sale-A-Bration aanbieding op dit moment! Lees er hier meer over of klik op de afbeelding.
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Beauty Abounds Cling Bundle
€ 67,50
Rectangle Stitched Framelits Dies
€ 42,00
Rhinestone Basic Jewels
€ 6,00
Basic Adhesive-Backed Sequins
€ 8,50
Darling Label Punch Box
€ 54,00
Very Vintage Clear-Mount Stamp Set
€ 16,00
Crumb Cake 3/8" Classic Weave Ribbon
€ 8,50
Polka Dot Basics Textured Impressions Embossing Folder
€ 9,00
Petal Pair Textured Impressions Embossing Folders
€ 11,00
Pool Party 3/8" Shimmer Ribbon
€ 8,50
Stitched Shapes Framelits Dies
€ 36,00
Powder Pink Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Pineapple Punch Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Highland Heather Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Gorgeous Grape Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Sahara Sand Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Balmy Blue Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Blueberry Bushel Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Granny Apple Green Stampin' Pad
€ 9,00
Crumb Cake Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Aqua Painters
€ 21,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Big Shot
€ 120,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 7,75
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Whisper White A4 Thick Cardstock
€ 9,50
Pool Party A4 Card Stock
€ 10,25
Crumb Cake A4 Card Stock
€ 10,25
Soft Sea Foam A4 Cardstock
€ 10,25
Mint Macaron A4 Cardstock
€ 10,25