*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Aan de slag met mijn Favo Sketch!

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Favo Sketch. Een sketch is een specifieke lay-out van een kaart en voor deze bloghop heb ik mijn ‘go to’ sketch gebruikt: Een kaart met op de voorzijde een cluster aan de linkerkant, iets onder het midden. Het is een kaart lay-out waar ik graag op terugval wanneer ik bijv. geen inspiratie heb of een snelle kaart wil maken.

Favo Sketch kaart met Fancy Phrases

Omdat deze kaart qua sketch geen uitdaging was, heb ik gekozen voor een uitdagende kleurencombinatie. Je houdt ervan of niet…: Cinnamon Cider en Petal Pink. Ik vind het een zeer verrassende combinatie 🙂

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Petal Pink Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 14 cm) van Cinnamon Cider Cardstock. De randen zijn distressed met het schaarhoesje van de Paper Snips. Daarop zit dan weer een mat (9,5 x 13,5 cm) van Shimmery White Cardstock, ook deze mat heeft distressed randen. Voordat ik deze op de kaart geplakt heb, heb ik gestempeld en gekleurd.

Ik stempelde het prachtige bloemencluster uit de Fancy Phrases stempelset met Saddle Brown Memento inkt. Deze heb ik vervolgens ingekleurd met mijn nieuwe Water Painters en de Classic Stampin’ inktkleuren: So Saffron, Petal Pink, Calypso Coral, Granny Apple Green en Cinnamon Cider. Daarna heb ik spetters toegevoegd met de Cinnamon Cider Stampin’ Write Marker. De tekst heb ik op Petal Pink Cardstock gestempeld met Soft Suede inkt en met Mini Stampin’ Dimensionals op de mat geplakt. Kleine clusters van Artistry Blooms Sequins en gouden Metallic Pearls maken de kaart af.

Ook de binnenzijde van de kaart heb ik natuurlijk bestempeld en gekleurd.

Nog meer Favo Sketches!

Ben je net als ik ook benieuwd naar de favoriete sketches die de andere bloghop deelnemers hebben gebruikt? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂
Klik op de afbeelding voor alle informatie!

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Metallic Pearls
[146282]
€ 8,50
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00