Favoriete Techniek Watercolor- Creatieve Harten Bloghop

favoriete Techniek: WaterCOLOR

Welkom bij onze maandelijkse Creatieve Harten bloghop! Deze maand is het thema: Favoriete Techniek. Iedereen maakt dus een project waarin haar favoriete techniek centraal staat!

Dit soort thema’s vind ik  vaak een uitdaging,  met name omdat ik het altijd moeilijk vind om te kiezen… Ik vind zó véél leuk…. Maar de keuze is uiteindelijk gevallen op Watercolor! Iets wat ik heel graag doe, van het maken van achtergrondjes tot het inkleuren van afbeeldingen met mijn Aqua Painters en de mooie inktkleuren van Stampin’ Up!

Cauldron Bubble bundel

Net als afgelopen maand, klik hier, ben ik aan de slag gegaan met de Halloween bundel: Cauldron Bubble.

De Cauldron Bubble stempelset bestaat uit leuke Halloween afbeeldingen, die gestanst kunnen worden met de bijpassende Cauldron Framelits Dies.

Ik ben hier weer mee aan de slag gegaan omdat we op dit moment op onze Facebook groep ‘Online Stampin’ Party NL’ een inspiratie uitdaging hebben lopen met als thema ‘Herfst/Halloween’. Ben je nog geen lid en wil je deelnemen? Klik dan op de afbeelding hierboven.

‘Less Tricks and more treats’ watercolor kaart

Watercolor kaart met Cauldron Bubble van Stampin' Up!

Eigenlijk ben ik niet echt een fan van paars, maar voor het prachtige Gorgeous Grape van Stampin’ Up! maak ik graag een uitzondering.

De Gorgeous Grape watercolor achtergrond heb ik gemaakt met mijn vertrouwde Aqua Painter en heb ik verrijkt met wat spatten van mijn Basic Black Stampin’ Write Marker.

Het heksenmeisje en haar poezelige vriendje heb ik ingekleurd met mijn Aqua Painter en de kleuren: Smoky Slate en Gorgeous Grape. De zwarte accenten zijn ingekleurd met de Basic Black Stampin’ Write Marker. Ik vond het leuk om de  heks en kat zwart/grijs/wit te houden zodat de paarse accenten én achtergrond echt van het papier zouden springen.

Helaas, zie je het niet goed op de foto, maar de Starburst achter de heks is het nieuwe Black Foil cardstock.  Echt heel gaaf!

Watercolor kaart met Cauldron Bubble van Stampin' Up!

De tekst: “Less Tricks and More Treats” komt uit de Takeout Treats stempelset. Het is met Stazon Jet Black inkt gestempeld en is licht gekleurd met wat Smoky Slate. Een aantal Basic Black Faceted Dots en Iridescent Twinkle Adhesive-Backed Sequins maken het geheel af.

Project details

  • Basiskaart 21 x 21 cm, rillijn 10,5 cm: Whisper White Thick cardstock
  • Mat 10 x 20,5 cm: Basic Black cardstock
  • Mat 9,5 x 20 cm: Shimmery White cardstock
  • Restjes Black Foil voor starburst en Shimmery White cardstock voor tekst en afbeeldingen

Hop gezellig door!

Mijn favoriete techniek is dus watercolor. Je bent nu natuurlijk zeer benieuwd wat de favoriete technieken van de andere teamleden zijn…. Ik ook! Hop dus gezellig door, door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wens je nog veel plezier toe en een fijn weekend!

 

 

 

P.S. Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Geïnteresseerd in de spiksplinternieuwe Online Stampin’ Party NL Project Kit? Klik dan op de foto voor meer informatie!

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Faceted Dots

€ 7,25

Starburst Punch

€ 22,00

Aqua Painters

€ 21,00

Big Shot

€ 120,00

Take Your Pick

€ 12,00

6 gedachten over “Favoriete Techniek Watercolor- Creatieve Harten Bloghop

  1. Leoni Geertsema schreef:

    Wat een prachtige watercolor kaart, het glimmende zwart kan ik er zo bij bedenken, dan is hij vast nog mooier. Leuk die oktober uitdaging. Dat moet zeker nog op mijn maandplanning passen, ik doe mee.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.