Instahop: Love

Iedere 10e dag van de maand hopt het Internationale Instahop Designteam op Instagram. Het thema van de Instahop van deze maand is: Love. Alle projecten hebben dus een thema van liefde. Ik ging aan de slag met het romantische Flight & Airy Designpapier uit de 2024 Sale-A-Bration Folder. Dit papier is gratis uit te kiezen bij een besteding van €60 of meer in de maanden januari en februari ’24.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Flight & Airy Pastel Galentines Kaart

Ik ben gek op pastelkleuren en werd dan ook meteen verliefd op het prachtige Flight & Airy Designpapier. De watercolor look, de lieve bloemendessins en natuurlijk alle schattige vogelafbeeldingen, maken dit een zeer goede Sale-A-Bration keuze!!

Het prachtige Flight & Airy Designpapier heb ik bij dit project gecombineerd met het mooie Everyday Details Productpakket. 

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basiskaart (21 x 14,5 cm) is van Bubble Bath Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 14 cm) van Bubble Bath Cardstock. Hier heb ik een cirkel in gestanst met de Everyday Details Dies en ik heb een aantal kleine details gestempeld met Bubble Bath Classic Stampin’ Ink. Achter de cirkel heb ik een stuk Flight & Airy Designpapier geplakt voor een zachte uitstraling.

Daarna heb ik heerlijk zitten knippen. De tekst – afkomstig uit de Everyday Details Stempelset – heb ik uitgeknipt, evenals die schattige afbeelding met dat vogelpaartje. Vervolgens heb ik alles opgeplakt met Stampin’ Dimensionals. Een aantal Iridescent Pearls maken het kaartje af.

Meer inspiratie

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan naar mijn Instagram account: @mrsbgoesstamping In de tekst bij mijn projectfoto vind je de Instagram handles van de overige designteamleden. Klik op de naam na die van mij en bekijk het volgende project smile

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.