In the spotlight: Favorite Flower Bundles

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staan tijdens onze bloghop en de tutorial bundel onze favoriete bloemen bundels van Stampin’ Up! centraal! Ik heb gekozen voor de spiksplinternieuwe Flowers of Friendship bundel uit de nieuwe Stampin’ Up! Jaarcatalogus die 4 mei van start gaat.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Flowers of Friendship kaart

Ik heb mijn Blending Brushes aan het werk gezet om een achtergrondje te maken op een Basic White Cardstock mat (9 x 13 cm) met Evening Evergreen Classic Stampin’ Ink. Over dit achtergrondje heb ik bloemenrandjes gestempeld in dezelfde kleur.

Op de achtergrond heb ik de grote bloemafbeelding van de Flowers of Friendship stempelset geplakt. De blaadjes en de bloemetjes zijn ingekleurd met de Stampin’ Blends in de nieuwe In Colors: Pale Papaya, Polished Pink, Soft Succulent en Evening Evergreen.

De Flowers & Leaves Punch heb ik gebruikt om bloemen en blaadjes uit te ponsen. Vervolgens heb ik deze op de kaart geplakt met lijm en dimensionals. De blaadjes en bloemetjes heb ik ietwat omgekruld met een vouwbeen om meer dimensie te creëren.

De tekst, eveneens afkomstig uit de Flowers Of Friendship stempelset, is gestempeld met Evening Evergreen Classic Stampin’ Inkt. Ik heb de tekst ‘los’ geknipt en op de kaart geplakt. Een aantal In Colors Gems in de hartjes van de bloemetjes maken de kaart af.

Hoe kun je de Stamping Society Tutorial bundel ontvangen/aanschaffen?

Er zijn drie manieren:

  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel gratis wanneer je een bestelling van 22 Euro of meer bij mij plaatst via mail of mijn webshop. De bundel wordt vervolgens aan het eind van de maand naar je gemaild!
  • Je ontvangt de Stamping Society Video tutorial bundel wanneer je lid bent van mijn team, hierover ontvang je maandelijks informatie. Wil je ook onderdeel uitmaken van Team Brightside en meer weten over het startpakket? Klik dan hier.
  • Je kunt de Stamping Society Video tutorial bundel ook los aanschaffen voor 6,15 Euro, zodra ik je betaling binnen heb wordt de bundel gemaild. Klik gewoon op de link hieronder om per mail je bestelling te plaatsen.

Klik hier om je bundel aan te schaffen!

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten met bloemenbundels zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!