De tijd vliegt…

Wat vliegt de tijd. Ik heb enorm genoten van deze zomer op ons nieuwe stekje in Dreischor. Genoten van de tuin, het uitzicht, het klussen met mijn lief en ik loop over van inspiratie voor Mrs. Brightside. Het is tijd om er een schepje bovenop te doen, later meer hierover 🙂

In de tussentijd is het ook al weer de laatste woensdag van de maand, dus tijd voor mijn laatste project met een favoriet kleur medium en deze week is de sponge dauber aan de beurt.

Sponge dauber met Lemon Zest

Afgelopen weekend vierde mijn lief zijn verjaardag en ik heb hem een citrusboompje voor in huis gegeven, dat wilde hij graag. Bij het kado zat een bijpassend kaartje met de Lemon Zest stempelset en bijpassende Lemon Builder punch.

Zoals je misschien wel weet is de favoriete kleur van mijn lief blauw (zie hier, hier en hier andere kaarten die ik voor hem heb gemaakt) dus heb ik Blueberry Bushel als uitgangspunt genomen. Hierop zit een mat van Wood Textures designer series papier, omdat zijn grote hobby hout bewerken is, en ik heb een geruit achtergrondje gecreëerd met de nieuwe Buffalo Check achtergrondstempel uit de herfst/wintercatalogus die 5 september van start gaat.

Daarna heb ik mijn sponge daubers gepakt en gebruikt met de Lemon Zest stempelset. Eerst heb ik de citroen beïnkt met Pineapple Punch en daarna heb ik de rand aangezet met een sponge dauber en Daffodil Delight. Datzelfde heb ik gedaan met de sinaasappels (Mango Melody en Pumpkin Pie) en de blaadjes (Granny Apple Green en Call Me Clover). Het geeft de afbeeldingen wat extra dimensie en interesse

Project details

  • Basiskaart Blueberry Bushel cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm
  • Mat Whisper White cardstock (binnenzijde kaart) – 10 x 14 cm
  • Mat Wood Textures designer series papier – 9,5 x 13,5 cm
  • Mat Whisper White cardstock – 8,5 x 12,5 cm
  • Whisper White cardstock voor stempelafbeeldingen en tekst
  • Inkt: Memento Tuxedo Black, Blueberry Bushel, Pineapple Punch, Daffodil Delight, Mango Melody, Pumpkin Pie, Granny Apple Green en Call Me Clover
  • Stempelsets: Lemon Zest en Buffalo Check
  • Overige: Linnen Thread, Pearl Basic Jewels en Lemon Builder Punch

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail. Ter info: De Buffalo Check stempel kun je pas vanaf 5 september aanstaande bestellen!

Creatieve Harten Bloghop Fun Folds

Volgende week gaat er weer een nieuwe Focus Favoriet van start in onze Online Stampin’ Party NL Facebook groep en woensdag ben ik er dus weer met een nieuw Focus Favoriet project.

Kun je niet wachten? Kom dan zaterdag nog even langs voor onze Creatieve Harten Bloghop. Ons thema is deze week: Fun Folds. Ofwel kaarten met een aparte vouw of project techniek, ik weet zeker dat er weer veel inspirerende projecten te zien zijn! Dus kom een kijkje nemen J We starten rond 10 uur. Hopelijk tot dan!

Lieve groeten en tot snel,

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Sponge Daubers

€ 6,00

Linen Thread

€ 5,50