bubbles & bubbly met stampin’ Blends

Afgelopen week heb ik jullie voorgesteld aan mijn Top 5 Kleurmediums (klik hier) die ik gekozen heb t.b.v. de Online Stampin’ Party NL Focus Favoriet. Vandaag laat ik jullie een vrolijk kaartje zien met de leuke stempelset Bubbles & Bubbly én de Stampin’ Blends, een van mijn 5 favorieten!

Is die relaxte dame niet schattig? De afbeeldingen in deze stempelset zijn echt super om in te kleuren met wat voor kleurmedium dan ook. In dit geval de Blends.

 

You Look Gorgeous!

Ook al komt de stempelset met geweldige teksten, dit keer heb ik gekozen voor een tekst uit de Happy Birthday Gorgeous stempelset. Gewoon omdat ik die ‘You look gorgeous’ tekst zo toepasselijk vond bij deze knappe dame.

De afbeelding heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends, de kleuren kun je terugvinden bij de ‘Gebruikte materialen’ onderaan dit bericht. Ik vind het echt heerlijk om te kleuren, zo relaxing, net als het nemen van een bad 🙂

De Silver Glimmer Starburst maakt dat de afbeelding meer focus krijgt. Het Vellum cardstock over de Flirty Flamingo basiskaart zorgt voor een zachtere uitstraling.

Natuurlijk, heb ik ook de binnenkant van de kaart versierd. Soms vergeet ik dit, maar het geeft zo’n leuk effect als je het wel doet. Ook hier is weer een tekst uit de Happy Birthday Gorgeous stempelset gebruikt.

PROJECT Details

  • Flirty Flamingo cardstock basiskaart: 29 x 10,5 cm, rillijn 14,5 cm
  • Vellum cardstock mat (embossed met Sparkles embossing folder): 14,5 x 10,5 cm
  • Whisper White cardstock mat (binnenzijde kaart): 14 x 10 cm
  • Whisper White thick cardstock om afbeeldingen en teksten te stempelen
  • Restje Silver Glimmer paper voor Starburst punch out

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Je vindt een overzicht onderaan dit bericht.

Inspiratie uitdaging

Zoals je in mijn bericht van vorige week hebt kunnen lezen is de Focus Favoriet gekoppeld aan een inspiratie uitdaging op onze Online Stampin’ Party NL Facebook groep. Hieronder zie je de voorwaarden voor de uitdaging. Vind je het leuk om ook mee te doen, wordt dan lid van de groep als je dat nog niet bent, en voeg je project toe aan het Augustus Focus Favoriet foto album.
Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag en en nog een hele fijne dag gewenst,

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Starburst Punch

€ 22,00

Big Shot

€ 120,00