Lilypad Lake met stampin’ Write Markers

Voor mijn Focus project van deze week heb ik de Lilypad Lake stempelset er maar weer eens bij gepakt (Klik hier voor een eerder project). In plaats van de reguliere Stampin’ Pads heb ik Stampin’ Write markers gebruikt om te stempelen. Ook deze kleurige markers maken deel uit van mijn Top 5 Kleurmediums (klik hier) die ik gekozen heb t.b.v. de Online Stampin’ Party NL Focus Favoriet.

Ik heb wel een heel klein beetje vals gespeeld, want ik heb ook de aqua painter gebruikt met de markers. Maar dat vergeven jullie me wel, toch? 🙂

Stempelen en watercolor met Stampin’ Write Markers

De inkt in de Stampin’ Write Marker is, net als de regulier inkt van Stampin’ Up!, een inkt op waterbasis. Dit betekent dat je er mee kunt watercoloren (is dat een woord?!) door er water aan toe te voegen. Zo heb ik de achtergrond van het onderstaande kaartje gemaakt. Ik heb met Bermuda Bay, Coastal Cabana en Pool Party op een stuk Shimmery White cardstock gestreept en ben er vervolgens meteen met mijn aqua painter over heen gegaan om de inkt uit te laten vloeien.

Ik heb de stempel van de lelie ingekleurd met de Lovely Lipstick en Granny Apple Green marker. Hierdoor kun je een afbeelding heel makkelijk in een keer in twee kleuren stempelen. Door daarna meteen de aqua painter over de gestempelde lijnen te halen, loopt de inkt uit en krijg je dit resultaat.

Het lieve tekstje komt uit de Nederlandse stempelset ‘Van Alles Wat’. De Glitter Dots en het Silver Metallic Thread maken dit zoete kaartje af.

PROJECT Details

  • Whisper White thick cardstock basiskaart: 20 x 10 cm, rillijn 10 cm
  • Lovely Lipstick cardstock (op kaart bevestigd met dimensionals): 9,5 x 9,5 cm
  • Shimmery White cardstock mat: 9 x 9 cm
  • Restje Shimmery White cardstock voor lelie en restje Whisper White voor tekst

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Je vindt een overzicht onderaan dit bericht.

Inspiratie uitdaging

Zoals je al eerder op mijn blog hebt kunnen lezen is de Focus Favoriet gekoppeld aan een inspiratie uitdaging op onze Online Stampin’ Party NL Facebook groep. Hieronder zie je de voorwaarden voor de uitdaging. Vind je het leuk om ook mee te doen, wordt dan lid van de groep als je dat nog niet bent, en voeg je project toe aan het Augustus Focus Favoriet foto album.
Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag en en nog een hele fijne dag gewenst,

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Aqua Painters

€ 21,00

Big Shot

€ 120,00