Focus favoriet September

Het Online Stampin’ Party NL team (Sandra, Caroline en ik) kiest iedere maand een Focus Favoriet, bijv. een techniek, product, thema, etc. Deze favoriet wordt gebruikt in onze projecten (op onze blogs) én voor een design challenge, of wel inspiratie uitdaging.

Deze uitdaging start aan het begin van de maand en loopt tot de 22e van de maand. Daarna wordt een winnaar gekozen. Deze maand draait alles om de techniek: Embossing.

Heat embossing, embossing met een embossing folder of technieken die met embossing te maken hebben. Wil je meedoen aan deze inspiratie uitdaging? Lees dan de onderstaande regels goed door en wordt lid van onze groep als je dat nog niet bent.

Subtle Embossing FoldER

Mijn eerste Focus Favoriet Project is een kaart met de Subtle Embossing Folder. Een embossing folder die niet echt opvalt in de catalogus omdat het patroon zo subtle, ofwel subtiel is 😉

Deze embossing folder geeft het cardstock een subtiele structuur, waardoor het lijkt alsof het papier zelfgemaakt is. Geloof me, als je deze embossing folder hebt zul je ‘m keer op keer gebruiken!

Bij een subtiele embossing folder horen ook subtiele kleuren. Op het moment ben ik gek van de combinatie Soft Sea Foam, Blushing Bride en Gray Granite. Op de basiskaart heb ik een stuk Twinkle Twinkle designer series papier geplakt. De tekst “Hoe gaat het met je?” komt uit de Nederlandse stempelset ‘Beste Vrienden’ en de cirkel eromheen is gestempeld met de Swirly Frames stempelset. Wat details van de Botanical Bliss bundel maken het geheel af.

Deze laatste, de Botanical Bliss bundel, kom je deze week nog vaker tegen!

Project details

  • Basiskaart  – Soft Sea Foam cardstock:  14,5 x 21 cm, rillijn op 10,5 cm.
  • Twinkle Twinkle  12″ x 12″ Designer Series Paper – 4 x 10,5 cm
  • Whisper White cardstock voor tekst, bloemen en vogel
  • Soft Sea Foam cardstock voor takjes
  • Inkt: Soft Sea Foam, Blushing Bride en Gray Granite
  • Stempelsets: Botanical Bliss, Beste Vrienden en Swirly Frames
  • Overige: Grootste cirkel Stitched Shapes Framelits,  Botanical Tags Thinlits, Subtle Embossing Folder en Petal Pink Rhinestone Gems

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen.

Creating Kindness Bloghop

Morgen is het weer tijd voor de Creating Kindness bloghop en het thema is ‘Cirkels’, een leuke uitdaging dus. De bloghop gaat ‘live’ rond 12 uur ‘s middags, dus vanaf die tijd kun je gezellig de wereld rond hoppen om inspiratie op te doen 🙂

Nog een hele fijne dag gewenst,

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Big Shot

€ 120,00