embossing techniek met de tin tile Embossing folder

Hallo! Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog. Vandaag besteed ik aandacht aan de Focus Favoriet van de Facebook groep: Online Stampin’ Party NL. Deze maand staat de embossing techniek centraal bij onze inspiratie uitdaging. Lees meer hierover onderaan dit bericht.

Vandaag laat ik jullie een bedankkaart zien. Deze kaart verstuur ik naar al mijn klanten die in augustus en september bij mij besteld hebben. Het is even wat werk, want ik moet er heel wat bloemetjes en blaadjes voor uitknippen, maar dat zijn mijn lieve klanten meer dan waard!
Voor deze kaart ben ik aan de slag gegaan met de prachtige Tin Tile Embossing Folder uit de herfst/wintercatalogus (blz. 43) en de leuke A Big Thank You bundel (blz. 122) uit de jaarcatalogus.

Om het verweerde effect van de geëmbosste achtergrond te creëren heb ik de Tin Tile embossing folder aan een zijde met een spons en Crumb Cake Stampin’ Pad beïnkt alvorens het cardstock erin te leggen en door te Big Shot te halen. Ik vind het een prachtige kaart en ik hoop mijn klanten ook!

De overige kleuren die ik gebruikt heb zijn gebaseerd op een design challenge van het Creatieve Harten team waar ik van uitmaak. De maandelijkse challenge was deze keer een kleuruitdaging: Crumb Cake, Whisper White, Lemon Lime Twist, Coastal Cabana en Bermuda Bay.

PROJECT Details

  • Whisper White thick cardstock basiskaart: 14,5 x 21 cm, rillijn 10,5 cm
  • Mat Whisper White thick cardstock (op kaart bevestigd met dimensionals): 9 x 13 cm
  • Restje Crumb Cake cardstock voor Thank You die-cut en restjes Whisper White thick cardstock voor bloemenafbeeldingen

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Je vindt een overzicht onderaan dit bericht.

Inspiratie uitdaging

Zoals je al eerder op mijn blog hebt kunnen lezen is de Focus Favoriet gekoppeld aan een inspiratie uitdaging op onze Online Stampin’ Party NL Facebook groep. Hieronder zie je de voorwaarden voor de uitdaging. Vind je het leuk om ook mee te doen, wordt dan lid van de groep als je dat nog niet bent, en voeg je project toe aan het September Focus Favoriet foto album.

 

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag en en nog een hele fijne dag gewenst,

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only).

Big Shot

€ 120,00