Postcard pals met watercolor pencils

Na mijn Focus projecten met de aqua painter, Stampin’ Blends en Stampin’ Write Markers heb ik er deze week de watercolor pencils én de Postcard Pals bij gepakt. Deze stempelset leent zich bij uitstek voor inkleuren.

Ook de prachtige watercolor pencils maken deel uit van mijn Top 5 Kleurmediums (klik hier) die ik gekozen heb t.b.v. de Online Stampin’ Party NL Focus Favoriet. En deze maand kun je een hele nieuwe set bestellen met maar liefst 10 nieuwe kleuren (zie hier!)

No Line stamping en inkleuren

Voor mijn kaartje heb ik de No Line Stamping techniek gebruikt. Dit betekent dat je een hele lichte (afgestempelde) inkt gebruikt om je afbeelding te stempelen, om die dan vervolgens zo in te kleuren, dat je de lijn niet meer goed herkent en het lijkt of je de afbeelding zelf hebt getekend, gekleurd, geverfd, etc.

In dit geval heb ik de pelikaan gestempeld met 2x afgestempeld Sahara Sand en vervolgens ingekleurd met mijn watercolor pencils. Het is niet overal even goed gelukt qua kleuren, maar voor een eerste keer ben ik zeer tevreden. Ik heb dit al wel eens eerder gedaan met de aqua painter, maar de watercolor pencils zijn dan toch weer anders in gebruik. Het is echt heel leuk en uitdagend om te doen 🙂

PROJECT Details

  • Whisper White thick cardstock basiskaart: 29 x 10,5 cm, rillijn 14,5 cm
  • Pacific Point cardstock (op kaart bevestigd met liquid glue):10 x 14 cm
  • Whisper White cardstock (op kaart bevestigd met dimensionals): 9,5 x 13,5 cm

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Je vindt een overzicht onderaan dit bericht.

Inspiratie uitdaging

Zoals je al eerder op mijn blog hebt kunnen lezen is de Focus Favoriet gekoppeld aan een inspiratie uitdaging op onze Online Stampin’ Party NL Facebook groep. Hieronder zie je de voorwaarden voor de uitdaging. Vind je het leuk om ook mee te doen, wordt dan lid van de groep als je dat nog niet bent, en voeg je project toe aan het Augustus Focus Favoriet foto album.
Bedankt voor je bezoek aan mijn blog vandaag en en nog een hele fijne dag gewenst,

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only).