Thema: Into The Woods

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en het thema is Into The Woods. Het Designteam is aan de slag gegaan met hun favoriete product(en) van Stampin’ Up! om projecten te creëren waarin het bos terugkomt. Ik ben erg benieuwd naar de uitwerkingen van mijn mede design teamleden. :). Ik ben aan de slag te gaan met het schattige en zeer toepasselijke Blije Bosbewoners Designpapier.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Paypal en credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Blije Bosbewoners Tweetal

Het Blije Bosbewoners Designpapier loopt over van de gave bosillustraties. Van bomen en paddenstoelen tot schattige dieren zoals een beer, uil en vosje. Op de achterzijde van het papier vind je neutrale designs. Op beide kaarten heb ik de neutrale designs gecombineerd met de schattige illustraties. In plaats van de teksten uit de bijpassende stempelset heb ik gebruik gemaakt van de Nederlandse stempelset Samen Sterk.

Blije Bosbewoners Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm) is van Sahara Sand Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 14 cm) van het Blije Bosbewoners Designpapier.

Hierop zit een strookje (1 x 7,5 cm) van designpapier. Vervolgens heb ik enkele beestjes uitgeknipt, je kunt deze trouwens ook stansen met de Boompjes en Beestjes Stansen, en op de kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue en Stampin’ Dimensionals.

De tekst heb ik wit heat-embossed op een stukje Old Olive Cardstock. Daarna is de tekst gestanst met de Floral Gallery Dies. Het tekstlabel heb ik op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals. Als laatste heb ik enkele Rustic Metallic Adhesive-Backed Dots aan de kaart toegevoegd.

Vierkante Blije Bosbewoners kaart

De basis van de kaart (10,5 x 21 cm) is van Sahara Sand Cardstock met een mat (10 x 10 cm) van Blije Bosbewoners Designpapier.

Ook hier zit een strookje (1 x 7,5 cm) designpapier op. Vervolgens heb ik talloze paddestoeltjes uitgeknipt, evenals het boomstammetje met het vogeltje. Die heb ik vervolgens op het kaartje geplakt.

Ook nu is de tekst afkomstig uit de Samen Sterk Stempelset en wit heat-embossed op een stukje Old Olive Cardstock. Daarna is de tekst gestanst met de Floral Gallery Dies en op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals. De Rustic Metallic Adhesive-Backed Dots maken het kaartje af.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Into The Woods Thema gemaakt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50