In the Spotlight: Forever Friendship

Hallo! Welkom bij de Stamping Society bloghop. Deze maand staan de favoriete productpakketten of stempelsets van de design teamleden uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus centraal. Ik koos voor de Forever Friendship Stempelset, omdat ik gek ben op de retro stijl afbeeldingen en de leuke woordgrapjes in deze set. En tja, ik ben altijd gecharmeerd van typemachine afbeeldingen in stempelsets 🙂

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Forever Friendship Kaarten Trio

Voor mijn kaarten trio met de Forever Friendship Stempelset gebruikte dezelfde sketch bij alle kaarten. Ook is de basiskaart gelijk, maar de designs van het designpapier, teksten en afbeeldingen verschillen van elkaar.

De Blackberry Bliss Cardstock basiskaart (10,5 x 29 cm, rillen op 14,5 cm) heeft een mat (10 x 14 cm) van Basic White Cardstock aan de binnenzijde. Op de voorkant van de kaart zit een mat (10 x 14 cm) van Blackberry Bliss Cardstock die embossed heb met de Timeworn Type 3D Embossing Folder.

Hierop zit een mat (8,5 x 8,5 cm) van Petal Pink Cardstock met daarop een laag (8,2 x 8,2 cm) Design A Daydream Designer Series Paper.

Vervolgens heb ik de afbeeldingen van de Forever Friendship Stempelset gestempeld met Memento Tuxedo Black en heb deze ingekleurd met diverse Stampin’ Blends. Daarna heb ik de afbeelding uitgeknipt en op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals.

De tekst heb ik gestempeld met Versamark Inkt en heat-embossed met White Stampin’ Emboss Powder en gestanst met de Stitched Rectangles Dies.

Hieronder zie je de kaarten nog afzonderlijk van elkaar.

Gratis Video Tutorial

Wil je weten hoe ik deze kaarten heb gemaakt? Bekijk dan mijn gratis video tutorial. Klik gewoon op de onderstaande afbeelding en het wonder van het internet brengt je naar mijn video.

Meer inspirerende projecten

Wil je nog meer inspirerende projecten zien? Klik dan snel op de volgende naam van de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00