*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welkom

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en deze maand draait de hop om de productsuite Forever Greenery uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Alle Design Teamleden hebben projecten gemaakt met een of meerdere producten uit deze prachtige suite.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Forever Greenery Step It Up kaarten

Ik heb drie kaarten gemaakt met de Forever Greenery productsuite gemaakt. In deze productsuite zit ook de prachtige Nederlandse stempelset Natuurlijk Voor Altijd (klik hier om alle beschikbare Nederlandse stempelsets van Stampin’ Up! te bekijken). Het zijn zogenaamde Step It Up projecten, waarbij ik bij ieder project een ‘stap’ toegevoegd heb waardoor de projecten steeds complexer zijn geworden.

Forever Greenery stap 1 Geschenklabel

Het eerste project is een geschenklabel van Whisper White kaartkarton van 9 x 13 cm. Waar ik de hoeken vanaf heb gesneden. Hierop heb ik bladeren gestempeld met Soft Sea Foam, Just Jade, Shaded Spruce en Pretty Peacock Classic Stampin’ Inkt. De tekst is gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt.

Vervolgens heb ik een cirkeltje geponst van Soft Sea Foam kaartkarton, dit heb ik op de kaart geplakt en vervolgens heb ik hier nog een gaatje in gemaakt zodat ik het geschenklabel af kon maken met het prachtige Forever Greenery Trim Combo Pack.

Forever Greenery stap 2 simpele kaart

Bij het tweede project heb ik een simpele kaart gemaakt met een basis van Whisper White Thick kaartkarton (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm). Op een Just Jade kaartkarton mat (9,5 x 13,5 cm) heb ik een mat (9 x 13 cm) van het mooie Forever Greenery Designpapier geplakt. Voordat beide matten op de kaart geplakt zijn heb ik er eerst het Very Vanilla Trim uit het Trim Combo Pack omheen gestrikt.

De tekst is gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt op Whisper White Kaartkarton en gestanst met de Stitched Nested Labels Dies. Een aantal Gold Glitter Enamel Dots zijn nog toegevoegd als extra detail.

Stap 3 Forever Greenery Gold Hoop kaart

Bij de laatste kaart heb ik nog meer dimensie toegevoegd. Wederom een basiskaart van Whisper White Thick kaartkarton (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm). Hierop zit een Just Jade kaartkarton mat (10 x 14 cm) met daarop een laag van het Forevery Greenery Designpapier (9,5 x 13,5 cm).

Onder het prachtige Gold Hoop Embellishment zit een grote cirkel van Whisper White kaartkarton gestanst met de grootste cirkel uit de Stitched Shapes Dies.

De gold hoop heb ik op de kaart bevestigd met Mini Glue Dots en aangekleed met het Gold Trim uit het Trim Combo Pack en diverse kaartkarton blaadjes – Soft Sea Foam, Just Jade en Shaded Spruce – gestanst met de Forever Flourishing Dies. Het ‘Hallo’ tekstje en de Gold Glitter Enamel Dots maken de kaart af.

Ik ben super blij met mijn projecten en met name het geschenklabel heeft mijn hart gestolen. Soms is simpel gewoon heel erg mooi 🙂

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten gemaakt met de Forever Greenery Productsuite. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de bovenstaande afbeelding voor alle informatie!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00