Alle Nederlandse stempelsets op een rijtje!

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk en wij maken in de Nederlandse markt gebruik van Engelstalige Stampin’ Up! Catalogi. Dit betekent dat de stempelsets in deze catalogus in het Engels getoond worden, maar er zijn wel degelijk Nederlandstalige stempelsets beschikbaar. Op dit moment zijn er 11 Nederlandse stempelsets beschikbaar, hoera!

Nederlandse Stempelset Galerie

Hieronder laat ik alle Nederlandse stempelsets zien met een korte beschrijving. Wanneer je op de knop hieronder klikt ga je naar mijn Stampin’ Up! Webshop en zie je alle deze stempelsets op een pagina!

NIEUW – Vol Verrassingen

De fotopolymer stempelset Vol Verrassingen heeft diverse teksten en speelse motieven. Verkrijgbaar met bijpassende Vol Verrassingen stansen waarmee je leuke ‘opentrek’ elementen kunt maken.

Tuinfluiters

Grappige vogelstempels, incl. nestje, takje en blaadjes aangevuld met schattige teksten. Los verkrijgbaar: de bijpassende Vogelvormen Pons.

Echt Iets Bijzonders

Veelzijdige teksten voor verschillende soorten wenskaarten. Mooie lettertypes en passend bij de Echt Iets Bijzonders Labelstansen.

Onvergetelijk Feestelijk

Een prachtige rood rubberen stempelset met veelzijdige teksten. Met deze set vind je altijd de juiste woorden voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar.

NIEUW: Leve De Lente

Fotopolymeer stempelset met mooie lelieafbeeldingen en prachtige teksten voor mooie lente en/of paaskaarten. Verkrijgbaar met bijpassende Leve De Lente stansen.

Een Rondje Gelukwensen

Leuke fotopolymeer stempels met diverse afbeeldingen en veelzijdige teksten. Verkrijgbaar in bundel met de bijpassende 2-3/8″ Cirkel Pons

Vrolijke Viooltjes

Gave stempelset met veelzijdige teksten en je maakt hiermee de mooiste viooltjes. Met de bijpassende Viooltjesstansen maak je de mooiste creaties.

SALE-A-BRATION: Wensen uit het hart

De fotopolymeer stempelset Wensen uit het hart heeft leuke veelzijdige teksten. Deze set is gratis uit te zoeken bij een besteding van €60 of meer tijdens de Sale-A-Bration periode (4/1 – 29/2/24).

Herfstwensen

Prachtige gedetailleerd distinktive fotopolymeer two-step stamping stempelset met bladeren en veelzijdige teksten. Bijpassende Herfstwensen stansen zijn los verkrijgbaar.

ONLINE EXCLUSIVE – Blij en Bloemrijk

Krachtige bloem/blad afbeeldingen. De teksten hebben een bold lettertype. Verkrijgbaar met de Blij en Bloemrijk stansen.  

Geluksbrengertjes

Een stempelset met lieveheersbeestjes, bloemen/blad afbeeldingen en leuke woordspelingen. Los verkrijgbaar: Lieveheersbeestjes Vormen Punch.

Bestellen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een (of meer) van de bovenstaande stempelsets dan verzorg ik graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis project tutorials.  Tevens kun je een gratis bedankje verdienen bij een bestelling via mijn persoonlijke webshop (lees hier meer over deze bestelvoordelen!)

Je kunt je bestelling plaatsen via e-mail (danielle@mrsbrightside.nl) of in mijn persoonlijke webshop (PayPal en credit card betaling). Op de Stampin’ Up! Info vind je alle informatie.