Alle Nederlandse stempelsets op een rijtje!

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk en wij maken in de Nederlandse markt gebruik van een Engelstalige Stampin’ Up! jaarcatalogus. Dit betekent dat de stempelsets in deze catalogus in het Engels getoond worden, maar er zijn wel degelijk Nederlandstalige stempelsets beschikbaar. In het ’21-’22 jaarassortiment zijn namelijk maar liefst 13 Nederlandse stempelsets opgenomen, hoera!

Nederlandse Stempelset Galerie

Hieronder laat ik alle Nederlandse stempelsets zien met een korte beschrijving. Wanneer je op de afbeelding klikt ga je naar een PDF met alle prijsinformatie, artikelnummers en bijpassende gereedschappen zoals stansen en/of ponsen.

Wist je trouwens dat je deze Nederlandse stempelsets ook heel makkelijk kunt vinden in mijn webshop? Klik hier om ze daar te bekijken!

Bedanken In Stijl

Prachtige Polymeer tekststempels met diverse grote teksten en bijpassende teksten in een handgeschreven lettertype. Bij deze stempelset passen de Sierrandjes Stansen.

Met Een Knipoog

Prachtige tekststempelset met grappige teksten die voor veel gelegenheden te gebruiken zijn. Ook de lettertypes zijn zeer afwisselend.

Plantenpost

Gave stempelset met ‘huisplanten’ afbeeldingen en leuke passende teksten. Verkrijgbaar in een 10% korting productpakket met de Perfecte Planten stansen. 

Tijdloze Tulpen

Veelzijdige teksten voor o.a. Moederdag en beterschapskaarten. De prachtige tulpenafbeeldingen kunnen geponst worden met de Tulpen Vormen pons. 

Winterwensen

Inspiratie dwarrelt rond met de sneeuwvlokken uit de stempelset Winterwensen. Deze stempelset bevat onder meer lieve teksten, groeten, kerstwensen en heeft een bijpassende stansset: Sneeuwvlokjesstansen.

Bijzondere Zonnebloemen

Rood rubber stempelset met mooie zonnebloemafbeeldingen die perfect zijn om in te kleuren. Los verkrijgbaar in mijn webshop de fantastische Zonnebloemstansen.

Natuurlijk Voor Altijd

Mooie distinktive rood rubber stempels met prachtige bladafbeeldingen en fijne teksten. Los verkrijgbaar erbij: Natuurlijk Mooi stansen.

Pluk De Dag

De afbeeldingen van deze stempelset passen perfect in de Medium Daisy en Daisy ponsen. De teksten zijn prachtig met handgeschreven lettertypen.

Vrolijke Viooltjes

Gave stempelset met veelzijdige teksten en je maakt hiermee de mooiste viooltjes. Koop je de Viooltjesstansen erbij dan krijg je 10% bundelkorting.

Fantastische Feestdagen

Als je dit jaar je kaarten maakt met de stempelset Fantastische feestdagen, kom je meteen in een vrolijke kerststemming. Deze set met alleen wensen bevat negen welgemeende wensen in een handgeletterde stijl die recht uit en tot het hart spreekt.

Hemelse Hortensia

Prachtige polymeer two-step stamping stempelset met hortensias en veelzijdige teksten. De bijpassende stansset is echt geweldig! Met een piepklein label voor kleine tekstjes

Nieuwe Bloesems

De kersenbloesem afbeeldingen passen perfect bij de liefdevolle teksten in deze stempelset. De Cherry Blossoms Stansen passen perfect bij deze stempelset.

Samen Sterk

Wellicht de meeste veelzijdige Nederlandse stempelset in het assortiment. Maar liefst 21 verschillende teksten voor allerlei gelegenheden. Echt een topper voor je stempelverzameling.

Wensbloemen

De prachtige paardenbloemafbeeldingen en de mooie positieve teksten kun je gebruiken voor de mooiste kaarten. Komt met de bijpassende Puike Paardenbloem stansen!

Pinguïnpret

De pinguïns uit de stempelset Pinguïnpret zijn zo snoeperig dat het water je haast in de mond loopt. Behalve staande en zwemmende pinguïns bevat deze set onder meer een pet, sjaal en gewei-diadeem. Gebruik de sneeuwvlokken om een winters tafereel te maken of de geschenken en kerstbomen om iets voor de feestdagen te creëren. De set biedt zoveel mogelijkheden! 

Bestellen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een (of meer) van de bovenstaande stempelsets dan verzorg ik graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis project tutorials en tutorial bundels, zoals de Stamping Society tutorial bundel. Tevens kun je een gratis bedankje verdienen bij een bestelling via mijn persoonlijke webshop (lees hier meer over deze bestelvoordelen!)

Je kunt je bestelling plaatsen via e-mail (danielle@mrsbrightside.nl) of in mijn persoonlijke webshop (credit card betaling). Op de Stampin’ Up! Info vind je alle informatie.