Alle Nederlandse stempelsets op een rijtje!

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk en wij maken in de Nederlandse markt gebruik van een Engelstalige Stampin’ Up! jaarcatalogus. Dit betekent dat de stempelsets in deze catalogus in het Engels getoond worden, maar er zijn wel degelijk Nederlandstalige stempelsets beschikbaar. In het ’20-’21 jaarassortiment zijn namelijk maar liefst 14 Nederlandse stempelsets opgenomen, hoera!

Nogmaals een hoera! Want in de Januari – Juni Mini Catalogus staan ook nog twee nieuwe Nederlandse stempelsets. Ook staat er een prachtige set in de Januari-Februari Sale-A-Bration folder!! Je hebt dus nu maar liefst 17 Nederlandse stempelsets om uit te kiezen đŸ™‚

 

Nederlandse Stempelset Galerie

Hieronder laat ik alle Nederlandse stempelsets zien met een korte beschrijving. Wanneer je op de afbeelding klikt ga je naar een PDF met alle prijsinformatie, artikelnummers en bijpassende gereedschappen zoals stansen en/of ponsen.

Wist je trouwens dat je deze Nederlandse stempelsets ook heel makkelijk kunt vinden in mijn webshop? Klik hier om ze daar te bekijken!

Bedanken In Stijl

Prachtige Polymeer tekststempels met diverse grote teksten en bijpassende teksten in een handgeschreven lettertype. Beschikbaar met bijpassende Sierrandjes Stansen en dus de 10% Productpakket Korting!

Knuffels Op Papier

Zeer veelzijdige teksten in verschillende lettertypen. Deze rood rubber stempelset komt met de bijpassende Schattige Stiksels-stansen en een 10% productpakket korting. Een echte must-have wat mij betreft.

Nieuwe Bloesems

De prachtige kersenbloesem afbeeldingen passen perfect bij de liefdevolle teksten in deze rood rubber stempelset. De Cherry Blossoms Stansen uit de jaarcatalogus (blz. 180) past perfect bij deze stempelset.

Van Alles Wat

Wellicht de meeste veelzijdige Nederlandse stempelset in het assortiment. Maar liefst 32 verschillende teksten voor allerlei gelegenheden. Echt een topper voor je stempelverzameling.

Voorjaarswensen

De naam van de stempelset zegt het al: Teksten voor het voorjaar en voorjaarsfeestdagen zoals moederdag en Pasen. Al met al zeer veelzijdige teksten in mooie lettertypen.

Wensbloemen

De prachtige paardenbloemafbeeldingen en de mooie positieve teksten kun je gebruiken voor de mooiste kaarten. Komt met de bijpassende Puike Paardenbloem stansen!

Bijzondere Zonnebloemen

Rood rubber stempelset met mooie zonnebloemafbeeldingen die perfect zijn om in te kleuren. Verkrijgbaar in een productpakket (10% productpakket korting!) met de fantastische Zonnebloemstansen.

Knusse Kerst

Maar liefst 18 verschillende teksten voor de feestdagen! Van Sinterklaas en Kerst tot Valentijnsdag. Een super bruikbare rood rubber stempelset.

Pluk De Dag

De margriet afbeeldingen van deze rood rubber stempelset passen perfect in de Medium Daisy en Daisy ponsen (blz. 166 jaarcatalogus). De teksten zijn prachtig met handgeschreven lettertypen.

Vlinderdans

Mooie polymeer stempelset met vlinderafbeeldingen en mooie teksten. De afbeeldingen kunnen geponst worden met de Butterfly Duet pons (blz. 165 jaarcatalogus).

Puur Natuur

Bomen, bladeren en stemmige teksten. Een geweldige rood rubber stempelset. Ook zijn er bijpassende stansen verkrijgbaar: Nature’s Root stansen (blz. 182 jaarcatalogus).

Hartverwarmend

Mooie rood rubber stempelset, gratis uit te kiezen bij een bestelling van €60 of meer tijdens de januari-februari ’21 Sale-A-Bration. Met, de naam zegt het al, mooie hartverwarmende teksten in een prachtig lettertype.

Kaartje Van Mij

Een rood rubber stempelset vol met geweldige Nederlandse teksten. Super veelzijdig en goed te gebruiken bij veel verschillende projecten.

Natuurlijk Voor Altijd

Mooie distinktive rood rubber stempels met prachtige bladafbeeldingen en fijne teksten. Verkrijgbaar in een productpakket (10% productpakket korting) met de bijpassende Natuurlijk Mooi stansen.

Tijdloze Tulpen

Veelzijdige teksten voor o.a. Moederdag en beterschapskaarten. De prachtige tulpenafbeeldingen kunnen geponst worden met de Tulpen Vormen pons. Beide als productpakket beschikbaar met 10% productpakket korting.

Volop Vrienden

19 Verschillende teksten die je kunt gebruiken om je eigen gezegdes te combineren. Verkrijgbaar met productpakket korting in combinatie met de elegante Volop Versiering stansen.

Hemelse Hortensia

Prachtige polymeer two-step stamping stempelset met hortensias in de hoofdrol. De teksten zijn veelzijdig en te gebruiken voor veel gelegenheden. De bijpassende stansset is echt geweldig! Met een piepklein label voor kleine tekstjes đŸ™‚

Bestellen?

Mocht je geĂ¯nteresseerd zijn in de aanschaf van een (of meer) van de bovenstaande stempelsets dan verzorg ik graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis project tutorials en tutorial bundels, zoals de Stamping Society tutorial bundel. Tevens kun je een gratis bedankje verdienen bij een bestelling via mijn persoonlijke webshop (lees hier meer over deze bestelvoordelen!)

Je kunt je bestelling plaatsen via e-mail (danielle@mrsbrightside.nl) of in mijn persoonlijke webshop (credit card betaling). Op de Stampin’ Up! Info vind je alle informatie.