Alle Nederlandse stempelsets op een rijtje!

Stampin’ Up! is een Amerikaans merk en wij maken in de Nederlandse markt gebruik van een Engelstalige Stampin’ Up! jaarcatalogus. Dit betekent dat de stempelsets in deze catalogus in het Engels getoond worden, maar er zijn wel degelijk Nederlandstalige stempelsets beschikbaar. Op dit moment zijn er namelijk 12 Nederlandse stempelsets beschikbaar, hoera!

Nederlandse Stempelset Galerie

Hieronder laat ik alle Nederlandse stempelsets zien met een korte beschrijving. Wanneer je op de afbeelding klikt ga je naar een PDF met alle prijsinformatie, artikelnummers en bijpassende gereedschappen zoals stansen en/of ponsen.

Wist je trouwens dat je deze Nederlandse stempelsets ook heel makkelijk kunt vinden in mijn webshop? Klik hier om ze daar te bekijken!

NIEUW – Thee en Troost

Prachtige Polymeer stempels met diverse leuke teksten, theekopjes en diverse andere afbeeldingen.

Bij deze stempelset passen de Theekop Stansen.

NIEUW – Tuinfluiters

Grappige vogelstempels, incl. nestje, takje en blaadjes aangevuld met schattige teksten. Perfect te gebruiken met de bijpassende Vogelvormen Pons.

Plantenpost

Gave stempelset met ‘huisplanten’ afbeeldingen en leuke passende teksten. Verkrijgbaar in een 10% korting productpakket met de Perfecte Planten stansen. 

Fantastische Feestdagen

Veelzijdige teksten voor kerst- en nieuwjaarskaarten. Mooie lettertypes en passend bij de Winters Etiket Stansen.

Bijzondere Zonnebloemen

Rood rubber stempelset met mooie zonnebloemafbeeldingen die perfect zijn om in te kleuren. Los verkrijgbaar in mijn webshop de fantastische Zonnebloemstansen.

Natuurlijk Voor Altijd

Mooie distinktive rood rubber stempels met prachtige bladafbeeldingen en fijne teksten. Los verkrijgbaar erbij: Natuurlijk Mooi stansen.

Vrolijke Viooltjes

Gave stempelset met veelzijdige teksten en je maakt hiermee de mooiste viooltjes. Koop je de Viooltjesstansen erbij dan krijg je 10% bundelkorting.

Hof van Eden

Een prachtige stempelset met mooie watercolor effect afbeeldingen en mooie veelzijdige teksten. Deze stempelset kan samen met de prachtige gedetailleerde Eden stansen met 10% bundelkorting besteld worden.

Hemelse Hortensia

Prachtige polymeer two-step stamping stempelset met hortensias en veelzijdige teksten. De bijpassende stansset is echt geweldig! Met een piepklein label voor kleine tekstjes

NIEUW – Vlinderliefde

Krachtige vlinderafbeeldingen met diverse designs. De teksten hebben een bold lettertype. De Vorm Je Vlinder Stansen passen er perfect bij.

Samen Sterk

Wellicht de meeste veelzijdige Nederlandse stempelset in het assortiment. Maar liefst 21 verschillende teksten voor allerlei gelegenheden. Echt een topper voor je stempelverzameling.

Geluksbrengertjes

Een schattige stempelset met lieveheersbeestjes, bloemen en blad afbeeldingen en leuke woordspelingen. Samen met de bijpassende Lieveheersbeestjes Vormen Punch verkrijgbaar in een bundel met 10% korting. 

Bestellen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een (of meer) van de bovenstaande stempelsets dan verzorg ik graag je bestelling. Door de prachtige producten van Stampin’ Up! bij mij te bestellen kun je ook meteen sparen voor gratis project tutorials en online workshop programma’s, zoals Stempel, Inkt & Papier.  Tevens kun je een gratis bedankje verdienen bij een bestelling via mijn persoonlijke webshop (lees hier meer over deze bestelvoordelen!)

Je kunt je bestelling plaatsen via e-mail (danielle@mrsbrightside.nl) of in mijn persoonlijke webshop (PayPal en credit card betaling). Op de Stampin’ Up! Info vind je alle informatie.