*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Thema: Friendship

Bij mijn project voor de Creating Kindness Blog & Video Hop werk ik met de nieuwe Basket Of Blooms stempelset van Stampin’ Up! . Deze stempelset past, wat mij betreft, perfect bij het thema van deze maand: Friendship! Het geven van een bloemetje vind ik toch altijd wel een teken van vriendschap. Ons Design Team kennende zullen er veel mooie en veelzijdige projecten ontstaan zijn. Vandaag worden we vergezeld door de getalenteerde Linda van Wely uit ons eigen kleine kikkerlandje, ik ben zeer benieuwd wat zij gemaakt heeft.

Black & White Friendship kaart

Als uitgangspunt voor dit project heb ik een basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Whisper White Thick Cardstock genomen. Hierop heb ik een bestempelde Whisper White Cardstock mat (10 x 14 cm) geplakt. Deze mat is bestempeld met de kleine stempels uit de Basket Of Blooms stempelset en Tuxedo Black Memento inkt.

Het focuspunt van de kaart wordt gevormd door het tekstlabel van Magenta Madness Cardstock. De tekst over ‘friendship’ uit de Prized Peony stempelset heb ik heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder en Versamark inkt. Daarna heb ik de tekst geponst met de Heart Punch. Met de Scalloped Heart Punch heb ik nog een hartje geponst en deze heb ik vervolgens gezamenlijk op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals.

Als laatste stap heb ik aan het tekstlabel een klein bloemetje toegevoegd. Deze is geponst met de Small Bloom Punch en heeft een Magenta Madness Enamel Dot hartje.

Stap-voor-Stap Video Tutorial

Om je precies te laten zien hoe ik deze kaart gemaakt heb, heb ik een stap-voor-stap video tutorial opgenomen. Klik op de afbeelding hieronder om naar de video te gaan.

Meer Friendship projecten…

Ook de overige Design Teamleden zijn aan de slag gegaan met het thema Friendship en aan de sneak peeks te zien zijn het echt prachtige projecten! Dus hop snel door naar het blog van de geweldig getalenteerde Jay uit Groot Brittanië door op de onderstaande knop te klikken!

Heel erg bedankt voor je bezoek en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Bloghop Deelnemers

  1. Linda van Wely – Guest Designer – Netherlands
  2. Marcy Denning – Canada
  3. Lou Kitzelman – Australia
  4. Paula Dobson – New Zealand
  5. Danielle Bennenk – Netherlands
  6. Jay Soriano – UK
  7. Sara Levin – USA
  8. Liz Yuille – UK

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00