Feel Good Stampin’ thema: Met Heel Mijn Hart

Deze maand staat het thema Met Heel Mijn Hart centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project met een harten thema in de breedste zin des woords. Hierbij gebruiken ze natuurlijk hun favoriete Stampin’ Up! producten. Ik ging aan de slag met de toffe Full Of Love Stempelset uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Full Of Love Kaart

Ik ben gek op inkleuren en de Full Of Love Stempelset staat bol van de afbeeldingen die leuk zijn om in te kleuren.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zitten twee matten van Basic White Cardstock: Een van 10 x 14 cm en een van 9,7 x 13,7 cm die ik eerst embossed heb met de Quatrefoil Tile Embossing Folder.

De afbeelding heb ik gestempeld met Basic Gray Classic Stampin’ Inkt en ingekleurd met Stampin’ Blends. De gebruikte kleuren vermeld ik in de video en je vindt ze onderaan dit bericht.

Vervolgens heb ik de afbeelding uitgeknipt met Paper Snips en over een aantal lussen van Tahitian Tide Metallic Ribbon geplakt met Stampin’ Dimensionals.

De tekst heb ik heat embossed met White Stampin’ Emboss Powder op Basic Gray Cardstock. Daarna heb ik deze uitgeknipt en op de kaart geplakt. Als laatste heb ik een aantal Iridescent Pearls op de kaart geplakt.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden. In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen, de afmetingen en een link naar de instructie video. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken.

Hieronder vind je mijn gratis tutorial (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link van de video.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00