MAAK KENNIS MET DE GET & GO STARTER KIT

Hallo!

De feestdagen komen eraan en er zijn zoveel manieren om de seizoensvreugde te delen. Voor mij, en vele andere Stampin’ Up! demonstrators, is dit ons favoriete deel van het jaar. Ook jij kunt de vreugde van creativiteit delen! Door de speciale Get & Go Starter Kit wordt het voor jou nog gemakkelijker om mee te doen en de liefde voor stempels, inkt en papier te delen. En… Deze Get & Go Starter Kit levert je ook nog eens meer op dan ons reguliere starterspakket!

De Starter Kit is namelijk altijd al een fantastisch aanbod! Bij de aanschaf van een starters kit kies je voor €175 aan producten en betaal je slechts €129. Tijdens de Get & Go Starter Kit-actie ontvang je nu nog meer producten voor dezelfde geweldige prijs!

Om het organiseren van een evenement gemakkelijker te maken en een goede start te maken, bevat je pakket alleen in september ’20 voorgesneden stukken cardstock om maar liefst 16 kaarten te maken, een pakje Rhinestone Basic Jewels, de So Much Love stempelset en de Queen Anne’s Lace stempelset. Voeg wat extra benodigdheden, zoals  bijv. lijm, Paper Trimmer, inkten, etc., toe aan je starter kit  bestelling en je kunt aan de slag!

WAT BEVAT DE GET & GO STARTER KIT?

Naast het reguliere starterspakket ontvang je ook genoeg materiaal om 16 kaarten te maken, een pakket Rhinestone Basic Jewels, de So Much Love-stempelset en de Queen Anne’s Lace-stempelset – allemaal om als je wilt meteen je eerste evenement te organiseren. Zo wordt het wel heel makkelijk om bijv. je vriendinnen ook kennis te laten maken met het stempelen.

Hieronder zie je beide stempelsets met voorbeeldprojecten die je terug kunt vinden in onze Stampin’ Up! catalogus en webshop.

WELKE PROJECTEN KUN JE MAKEN MET DEZE GRATIS PRODUCTEN?

Nu wil je waarschijnlijk ook wel weten welke projecten je kunt maken met de bovenstaande stempelsets en de bijbehorende kaartenkits. De projecten die zijn voorbereid door Stampin’ Up! hebben heerlijke heldere kleuren en zijn makkelijk stap-voor-stap te maken. Er zijn zelfs korte video’s opgenomen die je kunt gebruiken. Klik op de afbeeldingen om naar de instructie video’s te gaan.

AANBEVOLEN STARTERKIT PRODUCTEN

Je Get & Go Starterkit bevat 8 pakjes voorgesneden kaarten van Coastal Cabana cardstcok en 8 pakjes voorgesneden kaarten van Granny Apple Green cardstock, met deze pakjes kunt dus 16 kaarten totaal maken. Ieder pakje bevat trouwens een envelop om de kaart te kunnen versturen.

Belangrijke opmerking: Inkt, lijm, snijgereedschap en een doorzichtig blok voor het stempelen moeten afzonderlijk worden gekocht. Mogelijk heb je deze producten al, zo niet dan kun je ze natuurlijk uitkiezen als onderdeel van je Starter Kit. Hieronder heb ik een aantal van die aanbevolen producten op een rijtje gezet.

Mocht je meer willen weten over de voordelen die je ontvangt van mij als je teamleider bij de aanschaf van een starterskit, klik dan hier! Heb je nog geen kennis gemaakt met Stampin’ Up! en het bestellen van de producten dan vind je meer informatie op deze pagina.