Global Monthly Video Hop ‘Sale-A-Bration’: Geweldig Samen

Ook deze maand doe ik weer mee aan een internationale video hop met Stampin’ Up! demonstratrices vanuit de hele wereld. Er is een specifiek thema per maand en rondom dit thema maken we een video tutorial van een project. Natuurlijk maken we gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze keer is het thema Sale-A-Bration. Ik koos ervoor om met de Nederlandse Geweldig Samen Stempelset en het Silver & Gold Specialty Designpapier uit de Sale-A-Bration folder aan de slag te gaan. Deze gave producten heb ik gecombineerd met het prachtige Cottage Rose Productpakket uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus aan de slag te gaan.

Je Bent Geweldig Kaart

De achtergrond van deze kaart bestaat uit twee stukken Silver & Gold Specialty Designpapier. Eromheen zit een strik van Old Olive Ribbon. Deze mat zit met Stampin’ Dimensionals op een Basic White Thick Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm).

Op de mat heb de prachtige bloem uit de Cottage Rose Stempelset geplakt. Deze is ingekleurd met Stampin’ Blends.

De tekst ‘Je bent geweldig’ heb ik gestempeld met Early Espresso inkt op So Saffron Cardstock. Deze heb ik vervolgens uitgeknipt en opgeplakt met Stampin’ Dimensionals. Een kleine Brass Butterfly maakt de kaart af.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, maakt ieder Design Teamlid een video tutorial. In deze video leg ik stap-voor-stap uit hoe ik dit project maak en vermeld ik ook alle afmetingen en gebruikte kleuren. In de description box van de video vind je tevens de linken naar de video’s van de overige deelnemers.

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar mijn video tutorial te gaan. Ik wens je veel kijkplezier en inspiratie toe bij deze Global Video Hop!

Heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.