Gilded Autumn centraal!

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en de Gilded Autumn product suite van Stampin’ Up! staat centraal.

Voor mijn bloghop projecten heb ik het Gilded Autumn 12″ x 12″ (30,5 x 30,5 cm) Designer Series Papier gebruikt in combinatie met de superleuke Beautiful Autumn bundel. Deze bundel bestaat uit de Beautiful Autumn stempelset en de bijpassende Autumn Punch Pack.

Dit is een product suite naar mijn hart, de warme herfstkleuren en gave bundel, zijn helemaal mijn smaak! Ik ben gek op de herfst, dus het was dan ook geen straf om met deze prachtige suite aan de slag te gaan.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gilded Autumn Home Deco

Deze maand heb ik niet alleen kaarten gemaakt, maar een kaart en een 3D object. En dat laatste is een ‘gepimpt’ flesje geworden voor een aantal droogbloemen, die ik nog moet kopen (oeps) anders hadden ze al op de foto gestaan 🙂

Het is een flesje waar truffel-dressing in zat. Ik heb het etiket afgeweekt, en er vervolgens een nieuw Gilded Autumn etiket op gemaakt.

Eerst heb ik met Tear & Tape een strook Gilded Autumn Designpapier rond het flesje gewikkeld, over de uiteinden heb ik een Brass Brushed Metallic Cardstock tekstlabel geplakt met Stampin’ Dimensionals. Het label is gestanst met de Celebration Labels Dies.

Vervolgens heb ik het label versierd met diverse gestempelde afbeeldingen van de Beautiful Autumn Stempelset, waarbij ik de blaadjes geponst heb met de Autumn Punch Pack. De tekst is gestempeld op Crumb Cake Cardstock. De kleuren die ik gebruikt heb voor het stempelen is Early Espresso, Mint Macaron en Cajun Craze.

Last but not least, heb ik een tweetal strikjes toegevoegd. Een met het Copper Ribbon uit het Basket Weave & Metallic Ribbon Combo Pack en een met Linen Thread waar ik een Acorn Trinket aan geknoopt heb.

Brushed Metal Punch Kaart

Als tweede project heb ik een kaart gemaakt. De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm) is van Early Espresso Cardstock. Hierop heb ik een mat (10 x 14 cm) van Cajun Craze Cardstock geplakt en hierop zit een mat (9,5 x 13,5 cm) van Gilded Autumn Designpapier.

De voorzijde van de kaart is versierd met een drietal vierkanten van het Brushed Metallic Cardstock die ik uit gestanst heb met de Stitched Shapes Dies. Tevens heb ik het midden van ieder vierkant geponst met een van de ponsen uit de Autumn Punch Pack. De vierkanten zijn op de kaart geplakt met Stampin’ Dimensionals.

De tekst is gestempeld met Early Espresso inkt op Very Vanilla Cardstock en vervolgens is de tekst gestanst met een Stitched Rectangles Dies.

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten gemaakt met producten uit de Plaid Tidings suite, en er zijn er veel meer dan alleen het designpapier dat ik heb gebruikt. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00