HAPPY MAIL SWAP Juni

Hoera! Vandaag begint de inschrijving voor de Happy Mail Swap voor de maand juni! Zoals hier aangekondigd, organiseert Online Stampin’ Party NL iedere twee maanden een Happy Mail Swap.

 

WAT IS EEN HAPPY MAIL SWAP?

Wat houdt zo’n Happy Mail Swap precies in?

  • We starten een aantal weken voor het begin van de swap met de inschrijving. Deze inschrijving vindt plaats via een inschrijvingsformulier. Ter info: De gegevens die je invult worden alleen gedeeld met je uiteindelijke swappartner en zijn dus niet vrij toegankelijk voor iedereen.
  • Online Stampin’ Party NL laat bij de inschrijving tevens zien welk project er gemaakt wordt voor de Happy Mail Swap. Soms is het een speciale kaart, maar het kan ook draaien om een specifiek thema. Zolang de ontvanger, je swappartner, er maar blij van wordt
  • Nadat de inschrijving stopt maken de beheerders van Online Stampin’ Party NL koppels.
  • In een mail wordt je op de hoogte gesteld wie je swappartner is en je krijgt tevens de projectbeschrijving toegestuurd, zodat je aan de slag kunt.
  • Voor het einde van de maand, in dit geval voor eind juni, verstuur je jouw swap naar je swappartner. Je mag trouwens gebruik maken van verschillende materialen en merken. Het gebruik van Stampin’ Up! materiaal is niet verplicht, dus maak lekker je restjes op
  • Wanneer je jouw Happy Mail ontvangt dan maak je een foto en deel je deze in de FB-groep of je mailt hem naar Online Stampin’ Party NL als je geen Facebook hebt en dan delen wij hem voor je.
  • Wanneer de Happy Mail Swap is afgelopen plaatsen we de projectbeschrijving ook in de FB-groep, zodat ook de mensen die niet mee deden het project kunnen maken.

HAPPY MAIL PROJECT Juni

Voor de Happy Mail Swap van juni gaan we  een Double Pocket kaart maken waarvoor ik de projectbeschrijving heb gemaakt.

Wanneer je jezelf inschrijft voor deze leuke swap ontvang je begin juni de projectbeschrijving. Je maakt dan jouw eigen versie van deze kaart en stuurt deze op naar je swappartner voor 1 juli ’18.

INSCHRIJVEN?

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw eigen versie van dit project gaan maken? En meedoen aan de Happy Mail Swap van juni?  Wacht dan niet langer en vul het inschrijfformulier in door op deze link te klikken: https://goo.gl/forms/d2alpu1zzaEpZisy2

Groeten,

handtekening