*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Aan de slag met de Heart Punch!

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Creatieve Harten Team met het thema: Favoriete Punches. Uit een groot aantal favorieten heb ik uiteindelijk de Heart Punch gekozen! In het punch pack zitten maar liefst twee punches: Een met een glad hart en een met scalloped rand.

Rainbow Heart Punch kaart

Met de Scalloped Heart Punch heb ik uit restjes Brights A4 Cardstock – Poppy Parade, Melon Mambo, Flirty Flamingo, Mango Melody, Daffodil Delight, Granny Apple Green, Coastal Cabana, Bermuda Bay, Pacific Point en Gorgeous Grape – aangevuld met Cherry Cobbler Cardstock. De 11 hartjes heb ik door het midden gerild met de Paper Trimmer, daarna heb ik ze gevouwen en als een bloem op een 1″ Circle cardstock geplakt met Multipurpose Liquid Glue.

Het hart van de bloem heb ik bedekt met een hartje van Crumb Cake Cardstock dat ik gestanst heb met de Stitched Be Mine Dies. Dit hartje heb ik versierd met een Galvanized Button (helaas, retired) en wat Linen Thread.

De tekst ‘Hello’ uit de Bloom & Grow stempelset heb ik op de basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) van Crumb Cake Cardstock gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt. Daarna heb ik de regenboog bloem op de kaart geplakt met Multipurpose Liquid Glue.

Nog meer Punches!

Ben je net als ik ook benieuwd naar de punches die de andere bloghop deelnemers hebben gebruikt? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,50
Linen Thread
[104199]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00