Stamping Sunday Bloghop: Something Old, Something New

Welkom bij de Stamping Sunday Bloghop! Ook deze 3e zondag van de maand hopt het designteam met een specifiek thema. Deze maand: Something Old, Something New. Ofwel “Iets ouds, Iets nieuws”, en met de jaarcatalogus die net van start is gegaan is dit een zeer passend thema. Mijn interpretatie ervan zet het nieuwe Hearts & Hugs Productpakket in de spotlight in combinatie met de ‘oude’ kleurfamilie Subtles.

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Hearts & Hugs Colour Blok Kaart

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

Ik ben gek op het gebruik van de colour blok techniek. Je maakt een blok van kleuren in combinatie met een versiering en tekst. De aankomende weken kom je deze techniek nog vaak tegen!

De basiskaart (14,5 x 21 cm) van Basic White Thick Cardstock is aan de lange kant gerild op 10,5 cm. Er op zit een mat (10 x 14 cm) van Basic White Cardstock.

Vervolgens wordt het colour block gecreëerd door 5 strookjes (1 x 10 cm) Subtles cardstock (Lemon Lolly, Petal Pink, Lost Lagoon, Pool Party en Highland Heather). Vlak onder het colour block heb ik de tekst uit de Hearts & Hugs Stempelset gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt.

Het muisje heb ik met Tuxedo Black Memento Inkt gestempeld op een restje Basic White Cardstock. Daarna heb ik de afbeelding ingekleurd met Smoky Slate, Pretty in Pink en Calypso Coral Stampin’ Blends. De Hearts & Hugs Dies heb ik gebruikt om het muisje uit te stansen.

Vervolgens heb ik het muisje met Stampin’ Dimensionals op het colour blok geplakt. Wat een schatje!

Meer inspiratie

Ook de andere Design Teamleden hebben projecten met het Something Old, Something New thema gemaakt. Door op de tekst ‘Next Blog’ te klikken ga je naar het volgende blog. Daaronder zie je ook de gehele blog line-up, dus een hele lading inspiratie op deze mooie zondag.

<!-- start Blog Carousel script -->
<script src="https://blogcarousel.com/?16eh=embed&mode=js" type="text/javascript"></script>
<noscript><p><a href = "https://blogcarousel.com/?16eh&showBloghop" title = "View all blog hop posts">Blog Hop Index</a></p></noscript>
<!-- end Blog Carousel script -->

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.