Focus thema: Home Decor

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich niet op een specifiek product maar op een specifiek thema: Home Decor

Bij dit thema gaat ieder Design Teamlid aan de slag met stempels, inkt & papier om een mooi home decor item, ofwel huis decoratie te maken. Ze maken een project voor de bloghop, waar je nu bent aanbeland, en voor de online workshop in de exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebookgroep van de maand oktober.

Natuurlijk gebruiken we voor die prachtige home decor items de prachtige producten van Stampin’ Up!

Voor mijn home decor bloghop project heb ik gekozen voor het ‘aankleden’ van een fotolijst met een winter decor.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Alleen PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Home Decor Warm & Toasty

Voor het home decor item heb ik diverse materialen uit de Augustus – December Mini Catalogus gebruikt. Namelijk het Trimming The Town designpapier en de super leuke Warm & Toasty stempelset.

Als basis heb ik een Ribba fotolijst (23 x 23 cm) gebruikt van Ikea. Omdat het passe-partout achter in de lijst zit, heb je veel ruimte om er een 3D project in te zetten. Nu is mijn project van vandaag niet super 3D maar je zit wel heel duidelijk de verschillende laagjes.

De achtergrond heb ik gemaakt met een stuk Trimming The Town Designpapier en twee lagen cardstock: Whisper White en Seaside Spray. Die heb ik ‘glooiend’ gestanst met een van de stansen van de Home Together Dies. De tekst is white heat embossed met Versamark op een stukje Poppy Parade cardstock.

Vervolgens heb ik de koddige schaatsende beer van de Warm & Toasty stempelset op een stukje Whisper White cardstock gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt. Vervolgens heb zijn mutsje en dasje ingekleurd met de Poppy Parade Combo Pack Stampin’ Blends. Zijn wangetjes hebben Light Petal Pink Stampin’ Blends blosjes en ook heb ik wat schaduw accenten aangebracht met de Light Smoky Slate Stampin’ Blends en de Color Lifter.

Vervolgens heb ik meneer Beer uitgeknipt met mijn Paper Snips en op de achtergrond geplakt met Mini Stampin’ Dimensionals. Door een dubbellaagje dimensionals onder zijn muts en het uiteinde van zijn das te plakken komen die net wat meer naar voren dan de rest van zijn lijf.

De schattige pompom op zijn muts komt uit een, helaas retired, pakje Assorted Pompoms. Deze heb ik vast geplakt met een Mini Glue Dot. Als laatste detail heb ik nog een drietal clusters van Seaside Spray sequins, uit het Woven Threads Sequin Assortment, op de achtergrond geplakt met de Fine Tip Glue Pen.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Home Decor inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00