Feel Good Stampin’ thema: Ik droom over

Deze maand staat het thema Ik droom over…. centraal bij de Feel Good Stampin’ Bloghop. De design teamleden maken allen een project over iets waarover ze dromen… Voor mij is dat een herhaling van of soortgelijke reis door Canada. Mijn lief en ik hebben een aantal jaar geleden een rondreis door Canada gemaakt en zo enorm genoten. Van de natuur, de mensen, de vrijheid, etc. Echt fantastisch en ik droom over zo’n nieuwe reis binnen nu en een aantal jaar.

Bij mijn project heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van Stampin’ Up! producten. Ik ging aan de slag met de gave Mountain Air Stempelset uit de Stampin’ Up! Jaarcatalogus.

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Ik droom over… Mountain Air kaart

Als uitgangspunt over mijn Ik droom over project heb ik dus die toffe Mountain Air Stempelset gebruikt. De afbeeldingen doen mij denken aan de prachtige vergezichten in British Columbia en de natuurparken.

In plaats van een kleurenpalet in realistische natuurtonen, koos ik voor een licht palet met Blushing Bride, Smoky Slate en Basic White.

De basiskaart is van Smoky Slate Cardstock. Hierop zit een mat (10 x 10 cm) van hetzelfde cardstock. Daarop een mat (9,7 x 9,7 cm) van het Awash In Beauty Designpapier waaruit ik een cirkel heb gestanst met de Layering Circles Dies.

De cirkel heb ik bestempeld met Blushing Bride, Basic Gray en Smoky Slate Classic Stampin’ Ink. De tekst is heat embossed op een stukje Smoky Slate Cardstock en gestanst met de Floral Gallery Dies. Een aantal Iridescent Pearls maken het kaartje af.

Feel Good Projectbeschrijving

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden. In deze PDF vind je de beschrijving, de gebruikte materialen, de afmetingen en een link naar de instructie video. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken.

Hieronder vind je mijn gratis tutorial (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link van de video.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25