Focus thema: In Colors

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! In de maand Juni richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: In Colors! Hierbij gebruiken we niet alleen de mooie In Colors maar natuurlijk ook andere mooie producten uit de lopende Stampin’ Up! catalogi.

Ik koos ervoor om aan de slag te gaan met de spiksplinternieuwe In Colors. Dit zijn 5 nieuwe frisse kleuren, die tot de jaarcatalogus in 2024 in ons assortiment blijven.

Ook gebruikte ik de Sending Smiles bundel. Een hartstikke leuke stempelset met bloemenafbeeldingen en leuke teksten. Erbij zit ook een hele gave stansset, de Sending Dies. Geloof me deze bundel ga ik zeker vaker gebruiken!

In Colors Kaart

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock. Hierop zit een mat (9 x 13 cm) van Basic White Cardstock en die heb ik embossed met de gestreepte variant van de Stripes & Splatters 3D Embossing Folders. Hieromheen strikte ik wat van het Sweet Sorbet In Colors 2022-2024 Baker’s Twine.

Dit creëert een fris wit canvas voor de frisse nieuwe In Colors: Sweet Sorbet, Parakeet Party, Tahitian Tide, Starry Sky en Orchid Oasis.

Vervolgens stempelde ik diverse afbeeldingen van de Sending Smiles Stempelset. De grote bloem is gestempeld met Sweet Sorbet Classic Stampin’ Inkt. De kleine bloemetjes met Tahitian Tide Classic Stampin’ Inkt. De hartjes van deze bloemen, de grote bloem en de tekst zijn gestempeld met Starry Sky Classic Stampin’ Inkt.

De lavendel is gestempeld met Orchid Oasis Classic Stampin’ Inkt. Alle blaadjes zijn gestempeld met Parakeet Party Classic Stampin’ Inkt. Na het stempelen heb ik alle afbeeldingen en de tekst gestanst met de Sending Dies.

Daarna heb ik een soort van papieren bloemenarrangement gemaakt met daaroverheen het tekstlabel. Een aantal Opal Rounds maken het geheel af.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops, rondom thema’s als techniek, step-it-up, alles behalve een kaart, Case The Catty of Memory Keeping, aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer In Colors inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam van Lotte of Sandra om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Opal Rounds
[154289]
€ 9,25
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50