*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Welkom

Hallo, vandaag hop ik met het Stamping Sunday Design Team en deze maand draait de hop om het thema Sneak Peek projecten met ons favoriete pre order product van de nieuwe Stampin’ Up! jaarcatalogus die op 3 juni van start gaat. Ik ben aan de slag gegaan met de prachtige In Good Taste product suite uit de Stampin’ Up! pre order. Een prachtige stijlvolle suite met het In Good Taste Designer Series Papier, de Tasteful Touches stempelset, Tasteful Labels Dies en de In Good Taste Elements.

Dit was dé suite waar ik meteen verliefd op was toen ik de catalogus zag, dus een passende keuze voor de bloghop van vandaag. Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen m.u.v. de materialen die op dit moment nog niet beschikbaar zijn. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

In Good Taste cadeausetje

Het prachtige designer series papier heb ik de hoofdrol laten spelen bij het onderstaande cadeausetje. Een mooie kaart en een bijpassend ‘gepimpt’ notitieboekje. Het papier heeft prachtige foto afbeeldingen van texturen, denk aan beton, tegels, tweed stof, marmer, hout, etc. Een papier dat mega veelzijdig te gebruiken is. Voor projecten met een romantische uitstraling tot stoere mannenprojecten.

Als uitgangspunt gebruikte ik de kleurencombinatie: Basic Gray, Night of Navy, Rococo Rose en Whisper White. Een stoere, maar ook romantische combinatie die goed past bij het papier en de stempelafbeeldingen.

Tasteful Touches kaart

Bij deze kaart ben ik uitgegaan van een Whisper White Thick Cardstock basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm). Ik heb diverse laagjes gecreëerd met het mooie In Good Taste Designer Series Papier en een stuk Rococo Rose Cardstock dat ik embossed heb met de Tasteful Textile Embossing Folder.

Daarna zijn er nog meer lagen aan toegevoegd met de Tasteful Labels, In Good Taste Elements en stempelafbeeldingen van de Tasteful Touches stempelset.

De prachtige bloem is ingekleurd met Rococo Rose Stampin’ Blends.

In Good Taste Notitieboekje

Bij het notitieboekje heb ik gebruik gemaakt van dezelfde producten als hierboven, aangevuld met het prachtige Misty Moonlight Metallic Baker’s Twine.

Instructie Video

Wil je weten hoe ik het bovenstaande notitieboekje ‘gepimpt’ heb? Ik heb een stap-voor-stap instructie video opgenomen, waarin ik precies uitleg wat ik doe. Tevens geef ik enkele tips om kleine foutjes (ahem…) op te lossen 😉

Meer inspiratie!

Ook de andere Design Teamleden hebben sneak peek projecten gemaakt met hun favoriete pre order Stampin’ Up! producten. Door op de naam die volgt na die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken, ga je naar het volgende blog.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Klik op de afbeelding om mij te mailen of meer informatie over Stampin’ Up!

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50