Global Monthly Video Hop: Valentine’s Day

Iedere eerste woensdag van de maand is het tijd voor de Global Monthly Video Hop. We hoppen met een groep internationale Stampin’ Up! demonstrators rondom een specifiek thema. Dit keer is dat het thema Valentijnsdag en ik maakte dit leuke, wat anders dan anders, Valentijnskaartje met de It’s A Science Stempelset van Stampin’ Up!

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

It’s A Science Valentijnskaart

In plaats van hartjes heb ik gekozen voor een andere focus bij deze Valentijnskaart. De It’s A Science Stempelset stond al even in de kast en ik vond dit de perfecte reden om hem te gebruiken. Want is de liefde niet ook een soort chemisch proces? Want naast oxytocine en dopamine spelen ook serotonine en adrenaline een rol in de chemie van liefde!

De basiskaart (21 x 10,5 cm) van Smoky Slate Cardstock is aan de voorzijde bestempeld met een van de stempeltjes uit de It’s A Science Stempelset en Smoky Slate Classic Stampin’ Inkt. Daarop is een mat (9 x 9 cm) geplakt van het Delightfully Eclectic Designpapier. Een passend design van ruitjespapier.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

Vervolgens heb ik nog meer afbeeldingen gestempeld op Basic White Cardstock met Tuxedo Black Memento Inkt. Deze heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends – Lemon Lolly, Granny Apple Green, Balmy Blue, Azure Afternoon en Smoky Slate – en uitgeknipt.

Daarna heb ik alles op de kaart geplakt en nog wat gele Loose Frosted Dots toegevoegd als zogenaamde belletjes uit de reageerbuisjes.

Gratis Video Tutorial

Wil je zien hoe ik dit project stap-voor-stap maak? Klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk de video. Je kunt dan ook door ‘hoppen’ naar de overige projecten van deze videohop.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.