Sale-A-Bration Blog Hop

Hallo en wat leuk dat je mijn blog komt bezoeken. Vandaag hop ik in de Internationale Sale-A-Bration Blog Hop. Alle deelnemers hoppen met projecten gemaakt met producten uit de Sale-A-Bration. Voor mijn project heb ik gebruik gemaakt van de Jungle Pals Stempelset (€60 item), de Wensen Uit Het Hart Stempelset (€60 item), het Zalig Zomers Designpapier (€60 item) én de Jungle Pals Dies (€120 item). Op en top Sale-A-Bration dus smile

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Vrolijke Jungle Pals Kaart

De Jungle Pals Stempelset en de bijpassende Jungle Pals Dies zag ik continue voorbij komen op Social Media, maar zelf had ik er nog niets mee gemaakt. Maar deze bloghop is bij uitstek geschikt om met deze schattige Sale-A-Bration items aan de slag te gaan!

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basis van deze vrolijke kaart is Basic White Thick Cardstock (14,5 x 21 cm). De voorzijde heb ik beplakt met een mat (10 x 14 cm) van Zalig Zomers Designpapier. Vervolgens heb ik er met de Heartfelt Hexagon Punch een vorm uit geponst.

In de geponste ruimte heb ik een tekst uit de Wensen uit het hart Stempelset gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt.

Onder de hexagonvorm heb ik een bladerarrangementje gecreëerd met de Jungle Pals Dies met Shaded Spruce en Lemon Lime Twist Cardstock.

Een kleine lemur (ofwel maki) sluipt door de bladermassa en verschuilt zich ook nog achter een paar Fresh Freesia Cardstock bloemen met een hartje gemaakt met de Regenboog embellishments. Het beestje is gestempeld met Tuxedo Black Memento Inkt en vervolgens ingekleurd met Smoky Slate Stampin’ Blends.

Meer inspiratie

Ook de andere deelnemers hebben projecten met Sale-A-Bration producten gemaakt. Door op de tekst ‘Next Blog’ te klikken ga je naar het volgende blog. Daaronder zie je ook de gehele blog line-up, dus een hele lading inspiratie op deze mooie dag.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.