World Card Making Day Banner

*Dutch text only

kaartenhouder projectbeschrijving

De meeste van ons vinden het heerlijk om kaarten te maken. We versturen er een groot deel van maar vervolgens blijft er toch nog een hele stapel liggen waar we niets mee doen. Wat ik dan leuk vind is de kaarten cadeau doen. Vaak maak ik er dan een mooie houder voor, dat is net iets leuker geven.

Dus de tweede projectbeschrijving die je vandaag cadeau krijgt van Online Stampin’ Party NL ter ere van World Card Making Day is die van een mooie kaartenhouder voor 4 reguliere (a6 formaat) kaarten met envelop (c6 formaat).

stampin’ up! dsp actie

Bij deze kaartenhouder speelt het gebruik van Designer Series Paper de hoofdrol. Wist je trouwens dat Stampin’ Up! de hele maand oktober een speciale DSP actie heeft? Koop 3 sets DSP en krijg een vierde gratis!

Sharable10_B3G1DSP_SPUUKOok het Moroccan DSP dat ik voor mijn voorbeeld gebruikt heb maakt onderdeel uit van deze actie. Wil je er meer over lezen? Klik dan hier. Je kunt mij ook gewoon mailen als je vragen hebt.

Kaartenhouder buitenkant

Kaartenhouder buitenkant

Kaartenhouder binnenkant

Kaartenhouder binnenkant

Om in de stemming te blijven van World Card Making Day heb ik ook meteen vier bijpassende kaarten gemaakt met het Moroccan DSP.

Moroccan DSP in combinatie met de Touches of Textures en Recht uit het Hart stempelsets.

Moroccan DSP in combinatie met de Touches of Textures en Recht uit het Hart stempelsets. Aan de binnenzijde van de kaart heb ik een mat van Very Vanilla geplakt met een strip Moroccan Designer Series Washi Tape.

Projectbeschrijving

Wanneer je op de onderstaande link klikt krijg je een PDF te zien met daarin de benodigde materialen en handelingen om zelf ook een kaartenhouder te maken!

Projectbeschrijving kaartenhouder

Ik hoop dat je het een leuk project vindt en we zouden het heel leuk vinden wanneer je een foto van jouw versie in onze FB-groep plaatst. Tip: In plaats van een lint kun je natuurlijk ook een bellyband maken om jouw mapje te sluiten.

Om 17.00 uur zal Eveline jullie weer een leuke techniek laten zien, vergeet dus niet te kijken op haar blog! Dit was mijn laatste bericht van vandaag en ik hoop dat je het leuk gevonden hebt 🙂 Tot snel!

handtekening

 

 

Product List