*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Drietal Layered with Kindness Projecten

 

Vorige week maandag ben ik eindelijk weer eens ‘live’ gegaan in het ‘Mrs. Brigthside Craft Forum‘. Dit was al weer even geleden door de WiFi problemen bij ons thuis. Het Mrs. Brightside Craft Forum is de groep die verbonden is aan mijn business pagina. Ben je nog geen lid van dit forum? Klik dan hier om lid te worden 🙂

Voor deze Creatief Live ben ik aan de slag gegaan met de mooie Layered With Kindness stempelset uit de 2020 Jan – Jun Mini Catalogus. Je vindt deze stempelset op blz. 41 en meteen ernaast staan twee bijpassende ponsen: Label Me Lovely en Label Me Fancy. Let op: Dit is geen samengestelde bundel, maar het zijn 3 losse producten.

Leuke bijkomstigheid is dat je bij aanschaf van alle drie de bovenstaande producten ook nog eens een gratis Sale-A-Bration product mag uitkiezen uit de Sale-A-Bration folder. Klik hier voor meer informatie over de 2020 Sale-A-Bration en de voordelen van dit jaar!

Tijdens de Creatief Live heb ik drie projecten gemaakt en alle drie bovenstaande producten zijn hierbij gebruikt. Wil je zien wat ik heb gemaakt?

Layered With Kindness Notecard

Mijn eerste project is een romantische Very Vanilla Notecard. Als uitgangspunt heb ik het kleurenpalet van het voorbeeld uit de catalogus (blz. 41) gebruikt: Very Vanilla, Mint Macaron, Seaside Spray en Pretty Peacock.

Onderaan dit bericht vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen. Klik dan op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

  • Basiskaart: Very Vanilla Notecard
  • Mat: Mint Macaron cardstock – 3-3/8″ x 4-7/8″
  • Mat: Very Vanilla cardstock – 3-1/4″ x 4-3/4″
  • Restjes: Very Vanilla cardstock voor labels en stempelafbeeldingen
  • Overig: Woven Threads Sequin Assortment

Label Me Lovely Doorkijk Kaart

Bij mijn tweede project heb ik een doorkijkje gecreëerd in mijn basiskaart m.b.v. de Label Me Lovely Punch. Een heerlijk fris, lente-achtig kaartje door de gebruikte kleuren: Granny Apple Green, Pineapple Punch en Highland Heather. Natuurlijk helpen ook de lieflijke bloemetjes uit de stempelset een handje mee om deze look te verkrijgen.

De gehele kaart kun je terug zien in de Live video.

  • Basis: Whisper White cardstock – 14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm
  • Restje: Whisper White cardstock voor stempelafbeeldingen en tekst.
  • Overig: Woven Threads Sequin Assortment

Label Me Fancy Pillow Box

Mijn laatste project is een Kraft Pillow Box met een mooi label. De basis van dit label is gestanst met de Stitched So Sweetly Dies. Dit label heb ik bestempeld met afbeeldingen uit de stempelset. De tekst is geponst met de Label Me Fancy punch, evenals de gaatjes van het grote label. Met wat Whisper White Baker’s Twine is het grote label aan de pillow box bevestigd. Een aantal Rhinestone Basic Jewels and Rose Metallic Thread geven het project wat extra bling!

Meer Creatief Live

Vanavond, 13 januari, ben ik weer in het Mrs. Brightside Craft Forum met een nieuwe Creatief Live. Dus kom gezellig kijken! Wil je in de tussentijd de Creatief Live bekijken van afgelopen week? Klik dan hier 🙂 en oh ja, kun je de Creatief Live niet ‘live’ bekijken? Niet getreurd, de video is ook naderhand te bekijken.

Tot snel!

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Gebruikte Materialen

Mini Glue Dots

€ 6,50

Paper Snips

€ 12,00

Take Your Pick

€ 12,00

Paper Trimmer

€ 30,00