*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language.

Fun Fold: Let It Snow mini album

Hallo, hallo, hallo! De zomer begint ons te verlaten maar met de Let It Snow product suite van Stampin’ Up! heb ik toch al een beetje een wintergevoel. Want het papier barst van de sneeuwmannen, wantjes en mutsjes. Helemaal te gek met die frisse kleuren en designs. Dus ik moest er wel mee aan de slag voor de Creatieve Harten bloghop van deze maand, haha.

Het thema is: Fun Folds. Ofwel kaarten met een specifieke vouwtechniek en deze keer ben ik een beetje afgeweken van het thema, want het is geen kaart met een specifieke vouwtechniek, maar een mini album.

Let It Snow One Sheet Wonder

De basis van dit kleine leuke mini album is gemaakt uit slechts een vel A4. Daarbij heb ik natuurlijk ook het leuke Let It Snow DSP gebruikt, de geweldige Snowman Season Bundel en de Let It Snow Embellishment Kit.

Hoe schattig zijn die glitter sneeuwmannen van het Let It Snow DSP?

Als je boekje open vouwt zie je meteen een vrolijke kerstman en een matje voor mijn eerste kerstfoto.

Hoe leuk zijn die kleine wantjes en de sjaal van de sneeuwman? Beide afkomstig uit de Embellishment Kit.

Wanneer je vervolgens de linkerpagina verder open vouwt, heb je nog twee pagina’s om foto’s op te plakken, mijn fotootjes moeten dus nog komen, maar de matjes heb ik alvast opgeplakt. Ook zie je op de onderstaande foto een insert die ik in de pocket heb verstopt.

Sla je de pocket om dan zie je een volgende pocket met een insert en ook even de achterkant van de insert die je hierboven ziet 🙂

Ook weten hoe je dit mini album maakt?

Wil je weten hoe je dit mini album zelf kunt maken? Kijk dan aanstaande maandag naar mijn Creatief Live op het Mrs. Brightside Craft Forum – Klik hier om lid te worden (als je dat nog niet bent).

Hop gezellig door!

Hopelijk is mijn gekozen fun fold je bevallen. Je bent nu natuurlijk zeer benieuwd wat de andere teamleden hebben gemaakt. Ik ook! Hop dus gezellig door, door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wens je nog veel plezier toe en een fijn weekend!

Klik op de afbeelding om naar de Mrs. Brightside workshop agenda te gaan.
Wil je Stampin’ Up! materialen bestellen? Klik dan op de afbeelding je bestelling per mail aan mij door te geven!
Wil je ook het Starterspakket van Stampin’ Up! aanschaffen en lid worden van Team Brightside? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie!
Ook deze maand heeft het Stamping Sunday Tutorial bundel team weer een prachtige bundel in elkaar gezet. Deze keer staan fun fold kaarten centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen!
Ook deze maand heeft de Stamping Society weer een inspirerende video tutorial bundel samengesteld. In augustus staat de prachtige Noble Peacock suite centraal. Klik op de afbeelding om te zien hoe je deze bundel in je bezit kunt krijgen.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Starburst Punch
[143717]
€ 22,00
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00