Focus thema: Favoriete Pons

Hallo en welkom bij de Stempel, Inkt & Papier bloghop! Deze maand richt Stempel, Inkt & Papier zich op het thema: Favoriete Pons! Hierbij focussen we onszelf op onze favoriete ponsen uit de lopende Stampin’ Up! catalogi.

Ik koos ervoor om aan de slag te gaan met de Let’s Set Sail Bundel. Deze leuke stempelset is namelijk gebundeld met een ontzettend gave pons: De Sailboat Builder Punch.

Let’s Set Sail Kaart

Het was moeilijk om een favoriete pons te kiezen uit het grote ponsen assortiment van Stampin’ Up! Dus is mijn keuze gevallen op een nieuwe pons! De Sailboat Builder Punch is namelijk echt een gave pons en dan met name omdat er een toffe stempelset bij zit. De polymeer Let’s Set Sail Stempelset. Een perfecte set voor o.a. mannenkaarten!

De Let’s Set Sail bundel heb ik gecombineerd met nog een nieuw product: De Gentle Waves Background Stempel. Een prachtige stempel met golf-motief.

De basiskaart (14,5 x 21 cm, rillen lange kant op 10,5 cm) is van Basic White Thick Cardstock met daarop een Night of Navy Cardstock mat (10 x 14 cm).

Vervolgens heb ik de Gentle Waves op een Basic White Cardstock mat (9,5 x 13 cm) gestempeld met Night of Navy Classic Stampin’ Inkt. Ook heb ik er nog wat meeuwen op gestempeld uit de Let’s Set Sail Stempelset met Early Espresso Classic Stampin’ Inkt. Daarna heb ik de mat twee maal diagonaal doorgesneden met de Paper Trimmer.

De tekst is gestempeld op een restje Basic White Cardstock en Real Red Classic Stampin’ Inkt, dezelfde inkt is gebruikt om de zeilen op Real Red Cardstock te stempelen. Het bootje is met Soft Suede Classic Stampin’ Inkt gestempeld op een restje Soft Suede Cardstock. De afbeeldingen heb ik vervolgens geponst met de Sailboat Builder Punch en met Mini Stampin’ Dimensionals op de kaart geplakt.

Wat is Stempel, Inkt & Papier?

Nog even ter informatie: Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices – Sandra Korten, Lotte Noordzij-Walther en ikzelf – die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product of specifiek thema centraal zetten in een “Live” workshop programma.

In dit programma bieden we tenminste 4 online workshops, rondom thema’s als techniek, step-it-up, alles behalve een kaart, Case The Catty of Memory Keeping, aan via Facebook Live uitzendingen in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil je weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen ga dan naar deze pagina voor meer informatie.

Meer Favoriete Pons inspiratie

Hieronder vind je de linkenlijst, klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle) om door te gaan naar het volgende blog.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (PayPal en credit card betaling) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00