Share It Sunday Blog Hop

Hallo en wat leuk dat je mijn blog komt bezoeken. Vandaag hop ik in de Internationale Share It Sunday Blog Hop. Deze bloghop heeft geen specifiek thema, je kunt delen wat je wilt. Ik ben aan de slag gegaan met het pastelkleurige Lighter Than Air Designpapier uit de Stampin’ Up! Mini Catalogus!

*Dear international readers, please use the translate button on the bottom or side bar of this website to translate this message to your preferred language.

Lighter Than Air Kaart

De Lighter Than Air productselectie in de Mini Catalogus spreekt mij wel aan, maar ik heb al een aantal luchtballon bundels van voorgaande catalogi, vandaar dat ik alleen het designpapier heb aangeschaft. Dat speelt dan ook meteen de hoofdrol op deze kaart.

Onderaan dit bericht vind je een link naar de gebruikte materialen. Ik verzorg graag je bestelling, dus zit er iets voor je tussen ga dan naar mijn webshop of klik op de webshop knop in de side bar van dit blog.

De basis van deze vrolijke kaart is Balmy Blue Cardstock met daarop een mat van Bubble Bath Cardstock. Hierop heb ik diverse stroken Lighter Than Air Designpapier geplakt. Een heerlijk zacht en lenteachtig kleurpalet! Het Bubble Bath Lint en de Azure Afternoon Zelfklevende Rondjes in de kleuren van regenboog passen er perfect bij.

Met de Heartfelt Hexagon Punch heb ik een Bubble Bath Cardstock label geponst en een Basic White Cardstock label. Het rose label heb ik doormidden gesneden om zo een randje te creëren voor het tekstlabel. De tekst is gestempeld met Balmy Blue Classic Stampin’ Inkt en is afkomstig uit de Heartfelt Hellos Stempelset. Deze laatste is nog tot en met de 29e februari uit te zoeken als een gratis geschenk bij een bestelling van €60 of meer.

Meer inspiratie

Ook de andere deelnemers hebben projecten voor de Share It Sunday Bloghop gemaakt. Door op de tekst ‘Next Blog’ te klikken ga je naar het volgende blog. Daaronder zie je ook de gehele blog line-up, dus een hele lading inspiratie op deze mooie dag.

Hartelijk dank voor je bezoek aan mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en natuurlijk wens ik je nog veel plezier en inspiratie toe!

Lieve groeten,

Danielle

Gebruikte Materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Ga naar mijn Stampin’ Up! Webshop (Paypal en Credit Card) in de zijbalk om deze te plaatsen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de winkelwagen te gaan met daarin alle gebruikte materialen voor het bovenstaande project.