Terug van weg geweest CAS(E) kaart van de week!

 

De CAS(e) Kaart van de Week is weer terug van weg geweest. Voor deze rubriek maak ik of een CAS = Clean And Simple kaart of een CASE = Copy And Share Everything kaart, waarbij ik een kaart van een ander, mezelf of Stampin’ Up! een eigen interpretatie geef.

Ik zal waarschijnlijk niet iedere week een kaart in deze categorie plaatsen maar ga het wel proberen 🙂

Lily Impressions Dessin Papier

In deze Lily Impressions Notecard zitten niet een maar wel drie Lily Sale-A-Bration producten verwerkt. Natuurlijk het prachtige dessin papier, maar ook de Lovely Lily Pad Reversible Stempelset (klik hier voor een ander voorbeeld) en de Lily Pad Dies. Klik hier om een video van Stampin’ Up! te bekijken waarin alledrie de producten de revue passeren.

Lily Impressions Notecard

De Whisper White Notecard hieronder is een CASE van een van de voorbeeldkaarten in de Sale-A-Bration folder, blz. 6. Deze notecard versie, wat simpeler dan het origineel, hebben de deelnemers aan de Sale-A-Bration workshop van 4 januari jl. gemaakt.

Het is een eenvoudige kaart om te maken. De achtergrond is een stuk van het Bermuda Bay Lily Impressions Dessin Papier. Je ziet hier heel goed de verfstreken.

Daarna heb ik de lelies en de bladeren gestempeld op de andere kleuren van het Dessin Papier. De lelies zijn gestempeld met Melon Mambo op Grapefruit Grove en de bladeren met Garden Green op dezelfde kleur dessin papier. De afbeeldingen heb ik daarna gestanst met de Lily Pad Dies.

Het label heb ik gestanst uit het BlackBerry Bliss Dessin Papier met de Ornate Frame Dies. De tekst is afkomstig uit de Nederlandse stempelset Speciaal Voor Jou, welke ook gratis uit te kiezen is als Sale-A-Bration product bij een bestelling van €60 of meer.

Alle gebruikte materialen zijn verkrijgbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail. Ik verzorg met liefde je bestelling.