love today planner in the spotlight!

Deze week staat de Love Today planner in de Spotlight op onze blogs. Deze week laten Caroline en Sandra ook zien wat zij doen met deze prachtige planner van Stampin’ Up!  Ook hebben we een ‘gast’ blogger die deze week met onze Spotlight meedoet: Annemarie van www.mooivanpapier.nl. Onderaan dit bericht heb ik de linken naar de blogberichten vermeld, dus vergeet niet om door te klikken 🙂

waaruit bestaat de love today planner kit?

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe planner voor 2018, zoek dan niet verder. De Love Today planner is echt iets voor jou.

In het onderstaande filmpje laat Brandi van Stampin’ Up! zien waar deze prachtige planner kit uit bestaat.

Is hij niet prachtig? Ik heb deze planner al een tijdje in gebruik als mijn planner voor ‘alles Mrs. Brightside’. Ik gebruik een bullet journal als mijn privé en werkagenda (zie hier) en dat bevalt prima, maar ik vind het erg fijn om de planner voor al mijn Mrs. Brightside te gebruiken.

Het is echt een kwalitatief hoogstaande planner met een stevige kaft, prachtige dessins, extra (stevige) pockets, diverse pocket pages én 6 vellen met planner stickers. Ook is het papier zeer geschikt om te stempelen. Het drukt niet door en schrijft heerlijk.

Wat verder fantastisch is, is dat Stampin’ Up! ook een refill voor de planner aanbiedt met daarin alles wat je nodig hebt om je planner nogmaals te vullen…

planner opzet

Om jullie te laten zien hoe ik mijn maand opzet, heb ik een filmpje gemaakt. Oorspronkelijk een filmpje met stempelen en schrijven, waarbij ik het plannen van begin tot eind laat zien. Maar helaas is dat filmpje verloren gegaan tijdens een computer crash (snif 🙁 ). Dus in plaats daarvan heb ik nu een filmpje waarin ik uitleg hoe ik mijn planner iedere maand opzet en gebruik.

Zoals je hebt kunnen horen in mijn filmpje maak ik veel gebruik van de Bullet Journal methode. Dus eerst m’n maandplanning en dan wekelijks mijn weekplanner invullen. Hiervoor gebruik ik ook een specifieke legenda. Wil je meer weten over Bullet Journaling, ga dan naar deze website of bekijk dit filmpje.

nOG MEER PLANNER LIEFDE…

Zoals ik al eerder schreef staat de Love Today planner deze week bij ons in de Spotlight. Annemarie schrijft vandaag over haar ‘Planner Candy’ die ik ook al in het fimpje heb laten zien en Sandra en Caroline zullen ook berichten plaatsen. Klik gewoon op de onderstaande namen om naar de blogs te gaan:

Veel plezier nog en mocht je ook een planner willen bestellen voor het nieuwe jaar, stuur mij dan een mailtje (danielle@mrsbrightside.nl) ik verzorg je bestelling graag.

Lieve groeten,


 

 

P.S. Hieronder vind je alle door mij gebruikte materialen. Wil je hier iets van aanschaffen? Dan verzorg ik graag je bestelling (mail: danielle@mrsbrightside.nl)! Je kunt op de onderstaande afbeeldingen klikken om naar mijn webshop (Credit Card only) te gaan.

 

Product List

Circle Tab Punch

€ 22,00