Global Stampin’ Video Hop ‘Pretty Pattern Papers’: Lovely In Linen

Deze maand doe ik weer mee aan een internationale video hop met Stampin’ Up! demonstrators vanuit de hele wereld. Er is een specifiek thema per maand en rondom dit thema maken we een video tutorial van een project. Natuurlijk maken we gebruik van de mooie producten van Stampin’ Up!

Deze keer is het thema Pretty Pattern Papers, ofwel kaarten met designpapier. Voor mijn kaart koos ik voor het mooie Lovely In Linen Designpapier. Een perfect papier voor een soort patchwork kaart waarbij het papier de hoofdrol speelt.

Lovely In Linen Strookjes Kaart

De basiskaart is van Soft Succulent Cardstock en de voorzijde heb ik vol geplakt met strookjes Lovely In Linen Designpapier. Door de gekozen afmetingen passen er 12 strookjes op de kaart, waardoor alle dessins van dit papier zichtbaar zijn.

Ik heb de voorzijde afgemaakt met het Fine Art Ribbon, enkele gouden Seasonal Sequins en natuurlijk het tekstlabel.

De tekst, uit de Lovely & Lasting Stempelset, is goud embossed op Evening Evergreen Cardstock en daarna geponst met de Lasting Label Punch.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, maakt ieder Design Teamlid een video tutorial. In deze video leg ik stap-voor-stap uit hoe ik dit project maak en vermeld ik ook alle afmetingen. In de description box van de video vind je tevens de linken naar de video’s van de overige deelnemers.

Klik op de onderstaande knop om naar de video te gaan.

Heel erg bedankt voor je bezoek.

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (Ideal, PayPal en credit card betaling mogelijk) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50