Even heerlijk ontspannen met de Accented Blooms!

Vaak heb ik een druk hoofd. Malen, piekeren, antwoorden zoeken op levensvragen 😉 Je herkent het vast wel. In ieder geval doe ik dan iets wat mijn hoofd leeg maakt.

Haken, breien of borduren, maar ook scrappen, mini albums en kaartjes maken zorgen voor een leeg hoofd. Als ik dan ook nog kan kleuren is het helemaal goed! Met de Accented Blooms kom je qua kleuren niets te kort, dus vandaag een kaartje met deze leuke stempelset.


Ik heb de bloemenafbeelding direct op een Whisper White notecard gestempeld met Memento Tuxedo Black. Daarna heb ik de afbeelding ingekleurd met de Stampin’ Write Markers en hierbij heb ik veel van de nieuwe kleuren gebruikt: Mango Melody, Pineapple Punch, Petal Pink, Grapefruit Grove, Flirty Flamingo, Highland Heather, Poppy Parade, Balmy Blue, Granny Apple Green, Call Me Clover en Shaded Spruce.

‘Hello’ is met Memento Tuxedo Black op een restje Whisper White cardstock gestempeld en uit geponst met de Tailored Tag punch. Nog wat Silver metallic thread en rhinestones en je kaartje is klaar.

Wil jij een gratis inktpad kleurenserie?

De kleuren van Stampin’ Up! zijn echt fantastisch en het liefst hebben we ze allemaal, toch? Dus, wil jij een gratis inktpad kleurenserie (subtle, bright, regal of neutrals)? Dan is de lopende starterspakket actie misschien iets voor jou!

Bij het reguliere starterspakket van € 129,00, mag je deze maand niet alleen extra Stampin’ Up! producten uitzoeken tot een waarde van € 175,00, maar dus ook een gratis inktpad kleurenserie t.w.v. € 81,00 en… je ontvangt ook nog eens het businesspakket t.w.v. € 60,00.  

Het is echt een geweldige actie zonder kleine lettertjes of onverwachte onwelkome verrassingen. Op de pagina ‘Kom bij mijn team‘ vind je alle voordelen en afspraken nog eens op een rijtje. Ik geef je ook graag alle informatie in een persoonlijk gesprek, stuur me een mail als je geïnteresseerd bent en vragen hebt.

MEER INSPIRATIE

Wil je vandaag meer inspiratie op doen? Ga dan naar de onderstaande linkenlijst met namen van de andere deelnemers aan de Makkelijke Maandag. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hoe dan ook hun blog bezoeken en genieten van de creaties.
Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander
Danielle Bennenk (dit ben ik)
Do Bergen
Ilona Veuger
Leoni v.d.Bas-Geertsema
Suzan van Zeijl
Angélique Nederpel
Anne-Marie Breurkens

Alvast een fijne week gewenst!

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.