Gallery Grunge ‘achtergrond’ stempelset

Mijn Makkelijke Maandag kaart van vandaag draait om de Gallery Grunge stempelset. Een stempelset met drie verschillende eclectische achtergrond stempels, die te gebruiken zijn om achtergronden mee te stempelen, maar je kunt de stempels ook goed gebruiken om textuur aan een kaart toe te voegen. Een van de stempels heeft een soort van bubble wrap design, de ander een soort van tegelmotief en de laatste, de grootste, lijkt op parket. Deze heb ik voor de kaart van vandaag gebruikt.

 

Thinking of you

Ten eerste, heb ik het parketmotief met Sahara Sand gestempeld om de kaart een interessante focus te geven. Voor de tekst en het label heb ik de Darling Label Punch Box gebruikt, zie de onderstaande lijst met gebruikte materialen, en deze stempelset met punch zie je zeker vaker terugkomen aankomend jaar 🙂

Vervolgens heb ik embellishments toegevoegd: Basic Adhesive-backed sequins in Sahara Sand, Blossom resin element in Calypso Coral, Copper metallic thread en een frame element. De blaadjes zijn gestanst uit Pear Pizzazz met de Beautiful Layers thinlits.

Design Details – afmetingen van dit project

  • Sahara Sand cardstock kaartbasis: 21 x 14,5 cm, rillijn op 10,5 cm
  • Petal Pink cardstock mat: 14 x 10 cm + een restje voor het sentiment
  • Whisper White cardstock mat: 13,5 x 9,5 cm
  • Restjes Pear Pizzazz cardstock voor blaadjes

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen.

MEER INSPIRATIE

Wil je vandaag meer inspiratie op doen? Ga dan naar de onderstaande linkenlijst met namen van de andere deelnemers aan de Makkelijke Maandag. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hoe dan ook hun blog bezoeken en genieten van de creaties.
Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander
Danielle Bennenk (dit ben ik)
Do Bergen
Ilona Veuger
Leoni v.d.Bas-Geertsema
Suzan van Zeijl
Angélique Nederpel
Anne-Marie Breurkens

Alvast een fijne week gewenst!

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Frames Elements

€ 7,25

Glue Dots

€ 6,50

Big Shot

€ 120,00