Healing hugs – Distinktive stempelset

Healing Hugs is een Distinktive stempelset… Wat is dat nu eigenlijk? Een Distinktive stempelset is een nieuw stempelontwerp van Stampin’ Up! Een Distinktive-stempel is zo gemaakt dat het verschillende kleurdieptes stempelt in een enkele afbeelding, het creëert realistische diepte en intensiteit. In het onderstaande filmpje wordt het (in het Engels) nog eens duidelijk uitgelegd.

Afgelopen week heb ik je al een andere Distinktive stempelset laten zien: Seize The Day, maar vandaag staat dus de Healing Hugs in de spotlight. Een prachtige stempelset met een grote roos als middelpunt en enkele beterschaps- en opbeurende wensen.

Bij mijn kaart van vandaag heb ik deze stempelset gekoppeld aan een verborgen juweeltje uit de jaarcatalogus: De Delicate Lace Edgelits stansset (zie blz. 217 catalogus). Met deze stansen creëer je prachtige randen met een kant-detail. Ik weet nu al dat dit een van m’n favorieten wordt!

Delicate Lace Edgelits stansset

Beterschapskaart

De basiskaart van Whisper White thick cardstock heb ik bestempeld met het achtergrondstempeltje uit de stempelset. De kleur is Gray Granite en ik het de afbeelding steeds twee keer gestempeld, een keer op volle sterkte en een keer afgestempeld.

Vervolgens heb ik met de Delicate Lace Edgelits een rand gestanst uit een los stuk cardstock en hier de tekst (Gray Granite) en een blad (Granny Apple Green) op gestempeld en deze met dimensionals op de kaart geplakt. Op restjes Whisper White cardstock heb ik de blaadjes en de roos (So Saffron) gestempeld, uitgeknipt en daarna op de kaart geplakt.

De Share What You Love Artisan Pearls in So Saffron maken het af.

Design Details – afmetingen van dit project

  • Whisper White Thick cardstock kaartbasis: 21 x 14,5 cm, rillijn op 10,5 cm
  • Whisper White Thick cardstock voor delicate lace edgelits: 10,5 x 9 cm, leg de edgelit met de onderste rand op 6 cm en stans.
  • Restjes Whisper White cardstock voor stempelafdrukken
  • Tip: Een Distinktive stempel werkt het beste als er niet teveel inkt op gebruikt wordt. Is je stempelkussen heel ‘nat’ dan raad ik aan om een sponsje of sponge dauber te gebruiken om je Distinktive stempel te beïnkten.

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen.

MEER INSPIRATIE

Wil je vandaag meer inspiratie op doen? Ga dan naar de onderstaande linkenlijst met namen van de andere deelnemers aan de Makkelijke Maandag. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hoe dan ook hun blog bezoeken en genieten van de creaties.
Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander
Danielle Bennenk (dit ben ik)
Do Bergen
Ilona Veuger
Leoni v.d.Bas-Geertsema
Suzan van Zeijl
Angélique Nederpel
Anne-Marie Breurkens

Alvast een fijne week gewenst!

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.