SEA of Textures

Het is al weer maandag en dus heb ik weer een Makkelijke Maandag kaart voor je in ‘t verschiet. Een heerlijk creatief begin van de week en deze keer heb ik de Sea of Textures stempelset en het bijpassende Tranquil Textures designer series papier gebruikt.

You’re one of a kind

Mijn zwager was vorige week jarig en toen heb ik dit makkelijke maar stoere kaartje voor hem gemaakt,  want die zwager van mij is er eentje hoor 🙂

Project details

  • Basiskaart – Night of Navy cardstock van 14,5 x 21 cm, rillijn 10,5 cm
  • Reep – Tranquil Textures designer series papier van 2,5 x 14 cm met liquid glue op de kaart geplakt
  • Mat – Crumb Cake cardstock van 8 x 14 cm met dimensionals, deels over de reep Tranquil Textures, op de kaart geplakt
  • Mat binnenzijde – Whisper White cardstock 10 x 14 cm
  • Restje Whisper White voor gestanste octopus en tekst
  • Stempelinformatie – Het net is 2 x gestempeld met Crumb Cake op de mat. De octopus is gestempeld met Night of Navy en gestanst met de Under The Sea framelits. De tekst is ook gestempeld met Night of Navy inkt.
  • Stukje linen thread onder de octopus
  • 3 Soft Sea Foam adhesive backed sequins

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen. Vergeet niet dat de Bonus Dagen plaatsvinden (hier lees je er alles over) in augustus en dat je een bonus coupon van 6 Euro kunt verdienen bij iedere besteding van 60 Euro! De Sea of Textures bundel (stempelset én framelits samen) is 54 Euro en als je er dan nog een inktpad bij besteld, zit je al op 63 Euro en ontvang je dus al een bonus coupon die je in september in kunt wisselen wanneer je iets moois besteld uit de kerstcatalogus!

MEER INSPIRATIE

Wil je vandaag meer inspiratie op doen? Ga dan naar de onderstaande linkenlijst met namen van de andere deelnemers aan de Makkelijke Maandag. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hoe dan ook hun blog bezoeken en genieten van de creaties.
Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander
Danielle Bennenk (dit ben ik)
Do Bergen
Ilona Veuger
Leoni v.d.Bas-Geertsema
Suzan van Zeijl
Angélique Nederpel
Anne-Marie Breurkens

Alvast een fijne week gewenst!

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Linen Thread

€ 5,50

Big Shot

€ 120,00