Springtime Impressions Framelits

Vorige week heb ik jullie een Makkelijke Maandag kaart met de set Bloemen Zeggen Meer laten zien. Op die kaart speelden de bloemenstempels uit de stempelset echt de hoofdrol. Deze week heb ik alleen maar één van de mooie teksten gebruikt, maar wel in combinatie met de prachtige bijpassende framelits: Springtime Impressions.

Less Is MORE

Ik ben gek op kaarten met veel wit en merk dat ik de afgelopen maanden steeds meer een voorkeur krijg voor Clean & Simple kaarten. Niet alleen vind ik de Less Is More uitstraling geweldig, de kaarten zijn ook makkelijk en snel te maken door iedereen. Dus ook als je nog nooit hebt gestempeld!

Dit project is een voorbeeld van een Clean & Simple kaart waarin toch 3 verschillende technieken zijn verwerkt:

  1. Stansen met de Springtime Impressions en Stitched Shapes framelits
  2. Heat embossing
  3. Sponzen

Project details

  • Basiskaart – Whisper White thick cardstock van 14,5 x 21 cm, rillijn 10,5 cm
  • Mat – Whisper White thick cardstock van 10 x 14 cm met een gestanste hoek (Grootste cirkel Stitched Shapes framelits), die daarna weer terug geplakt is in de mat
  • Restje Petal Pink cardstock voor de tekst (White Embossin’ Powder)
  • Restje Whisper White voor gestanste vlinder. De randen van de vleugels zijn gesponst met Grapefruit Grove, de vlinder is op de kaart geplakt met mini Stampin’ dimensionals.
  • Stukje Silver & Petal Pink Baker’s Twine, ik heb alleen het Petal Pink draadje hiervan gebruikt, dit pas precies door de knoopgaatjes van de Grapefruit Grove tinted faceted button
  • 5 Petal Pink adhesive backed sequins

Alle gebruikte materialen zijn beschikbaar in mijn webshop (credit card only) of je stuurt mij een mail om je bestelling te plaatsen.

MEER INSPIRATIE

Wil je vandaag meer inspiratie op doen? Ga dan naar de onderstaande linkenlijst met namen van de andere deelnemers aan de Makkelijke Maandag. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hoe dan ook hun blog bezoeken en genieten van de creaties.
Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander
Danielle Bennenk (dit ben ik)
Do Bergen
Ilona Veuger
Leoni v.d.Bas-Geertsema
Suzan van Zeijl
Angélique Nederpel
Anne-Marie Breurkens

Alvast een fijne week gewenst!

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Versamark Pad

€ 10,50

Big Shot

€ 120,00

Glue Dots

€ 6,50