Makkelijke Maandag – Very Vintage

Very vintage hostess stempelset

Deze week staat de Very Vintage Hostess stempelset centraal bij mijn Makkelijke Maandag kaart.

Een Hostess stempelset is te verdienen wanneer je als hostess van je eigen Stampin’ Up! party zogenaamde Stampin’ Rewards verdient. Met deze Stampin’ Rewards kun je vervolgens Stampin’ Up! producten, waaronder exclusieve Hostess stempelsets, aanschaffen. Deze exclusieve Hostess stempelsets zijn alleen maar beschikbaar met deze Stampin’ Rewards. Klik hier voor meer informatie over het ‘hosten’ van je eigen Stampin’ Up! party.

Delightfully detailed

Net als een paar weken geleden heb ik als uitgangspunt de Delightfully Detailed notecards, deze keer een Mint Macaron variant, en het Delightfully Detailed Laser Cut Specialty Designer Series Papier genomen.

Vervolgens heb ik de bloemenafbeelding van de Very Vintage stempelset met Gray Granite, prachtige nieuwe kleur, op watercolor paper gestempeld. Vervolgens heb ik de bloemen met m’n aqua painter ingekleurd met Mint Macararon. Hierdoor is de inkt wat vervaagd en creëer je een vintage look. De afbeelding heb ik gestanst met de Layering Ovals framelits en eronder zit een scalloped oval van Gray Granite cardstock

De kleine bij en de tekst maken het geheel af.

MEER INSPIRATIE

Wil je vandaag meer inspiratie op doen? Ga dan naar de onderstaande linkenlijst met namen van de andere deelnemers aan de Makkelijke Maandag. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hoe dan ook hun blog bezoeken en genieten van de creaties.
Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander
Danielle Bennenk (dit ben ik)
Do Bergen
Ilona Veuger
Leoni v.d.Bas-Geertsema
Suzan van Zeijl
Angélique Nederpel
Anne-Marie Breurkens

Alvast een fijne week gewenst!

 

 

Kom gezellig bij mij team! Lees er hier meer over.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Aqua Painters

€ 21,00

Big Shot

€ 120,00

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.