Feel Good Stampin’ thema: Happy Memories

Happy Memories! Een thema met projecten rondom, het thema zegt het al: Vrolijke herinneringen. Een perfect project om vrolijke herinneringen in te bewaren is een leuk Mini Brag Book, ofwel een klein opschepboekje! Een boekje met kleine foto’s om over op te scheppen 😉 Fotootjes van je lieve kat, hond, kinderen, kleinkinderen, liefje, etc. Natuurlijk gebruikte ik bij het maken van mijn Mini Brag Book de materialen van Stampin’ Up!.

*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Over de Feel Good Stampin’ Bloghop…

Ter informatie: Het Feel Good Stampin’ Design Team bestaat uit een groep Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Dat Feel Good gevoel is met name nu, in tijden van onzekerheid, zeer welkom.

Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben, zoals het thema van vandaag: Happy Memories.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers uitleg (via beschrijving, foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Boho Indigi Mini Brag Book

Aan de buitenkant ziet het mini brag book eruit als een klein portemonneetje. Als basis heb ik Night of Navy Cardstock en Very Vanilla Cardstock gebruikt in combinatie met de Boho Indigo Refill Kit. Prachtig designpapier met een sterk Delfts Blauw gehalte, tenminste dat vind ik 🙂

Het Mini Brag Book vouwt open in de lengte, je ziet een aantal matten met prachtig design papier en design elementen. Op de matten kun je een aantal kleine foto’s kwijt.

De kaarten kun je openvouwen, aan de binnenzijde is er ruimte om meer foto’s te plakken en om te journalen. Ik heb de binnenzijde aangekleed met die cuts uit de Boho Indigo Refill Kit en teksten uit de Well Said Stempelset. De bloemetjes en de blaadjes zijn gestempeld met de Boho Indigo Stempelset.

Gratis Video Tutorial

Zoals ik bij de inleiding al schreef, geeft ieder Feel Good Stampin’ Design Teamlid een projectbeschrijving. Dit doen we via een PDF-bestand dat je kunt downloaden.

In deze PDF vind je de beschrijving of de link naar de instructie video en de gebruikte materialen. Je kunt vervolgens de PDF opslaan zodat je het project later kunt maken. Hieronder vind je mijn projectbeschrijving (klik op de afbeelding hieronder) met daarin de link naar de instructievideo van dit Mini Brag Book.

Meer inspirerende projecten

Wil je zien wat de andere Design Teamleden deze maand gemaakt hebben? Klik dan snel op de naam onder die van mij op de lijst en het wonder van het internet brengt je waar je moet zijn!

Heel erg bedankt voor je bezoek en nog veel plezier gewenst.

Klik op de afbeelding om alles te weten te komen over de Mrs. Brightside Bestelvoordelen!
Klik op de afbeelding en kijk nu wat er in de Joy To The World Paper Pumpkin zit en schaf ‘m aan 🙂

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Butterfly Gems
[152481]
€ 7,75
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50