Al een tijdje houd ik me niet alleen meer bezig met haken en borduren. Al lijkt het daar niet op, als je naar de handwerkfoto’s op mijn facebook pagina en/of Instagram (@mrsbrightsidephotos)¬†kijkt. ūüôā

Sinds kort doe ik namelijk ook veel met papier en stempels. Van het maken van kaarten en pocket letters (Pocketletter? Klik hier voor uitleg) tot het pimpen van notitieboekjes en schriften.

In mijn zoektocht naar goede, leuke en inspirerende producten kwam ik in aanraking met het Amerikaanse merk Stampin’ Up!. Zij hebben een fantastisch assortiment producten van een zeer¬†hoge kwaliteit. En het beste aspect voor een kleur-geco√∂rdineerde idioot als ik zelf, al hun producten passen bij elkaar, heerlijk!

For a while, I’m not just keeping myself¬†busy with crocheting and embroidery.¬† Even though, it seems that’s all I’m doing if you take a look at my facebook page and/or Instagram (@mrsbrightsidephotos)¬†ūüôā

Recently, I’ve gotten into crafting with¬†paper and stamps. I make cards and pocket letters¬† (Pocket Letter? Click here for an explanation)¬†and I like to ‘pimp’ notebooks and¬†notepads.

While searching for good, fun and inspiring products I came in contact with the American brand Stampin’ Up!. They have a fantastic range of products of a very¬†high quality. And the best part for a color-co√∂rdinated idiot like myself, all their¬†products fit beautifully together, it’s awesome!

images

Stampin’ Up producten zijn niet zo maar in de winkel te koop, je koopt deze producten via een onafhankelijk demonstratrice en weten jullie wat? Afgelopen week heb ik de sprong gewaagd en heb me als demonstratrice aangesloten bij Stampin’ Up. Ik vind het spannend, maar ben ontzettend enthousiast en blij dat ik dit geweldige merk mag vertegenwoordigen. Gelukkig, wordt ik goed ondersteund door al mijn nieuwe Stampin’ Up collega’s.

Stampin ‘Up! products are not for sale in¬†a regular shop, you buy these products through an independent Stampin’ Up! demonstrator and you know what? Last week, I took the plunge and signed up¬†as an independent demonstrator¬†with Stampin ‘ Up! It’s an exciting step for me,¬†but I’m thrilled and happy to represent this great brand. Fortunately , I’m receiving a lot of help and support from my new Stampin ‘Up! colleagues.

Om jullie kennis te laten maken met de wereld van Stampin’ Up! zal ik buiten mijn Mrs. Brightside ‘Pinnen & Maken!’ -workshops ook Stampin’ Up!-workshops gaan organiseren onder de naam ‘Mrs. B. goes stamping’.

De eerste workshops vinden plaats in november en december van dit jaar en dan gaan we o.a. samen kerstkaarten en ook deze fantastische geschenklabels maken!

Geschenklabels

To introduce people¬†to the world of Stampin ‘Up , I will besides¬†my Mrs. Brightside ‘ Pinnen & Maken!’ workshops also organize¬†Stampin ‘ Up!- workshops in Bergen op Zoom and surrounding areas. I will do that¬†under the name: Mrs. B. goes stamping. The first workshops will take place in November and December and then the participants will make Christmas cards together and¬†also the amazing gift tags shown above!

Vind je het leuk om meer te weten te komen over deze nieuwe uitdaging van Mrs. Brightside? Neem dan een kijkje op nieuwe website en volg me via Facebook en Instagram (@mrsbgoesstamping). Ik zou het heel leuk vinden om je een keer te verwelkomen bij een van mijn workshops.

En… Ik kan natuurlijk ook workshops bij jou thuis (Bergen op Zoom e.o.; straal van 40km) komen geven, laat het maar weten! Je kunt me mailen op: mrsbgoesstamping@gmail.com

If you would like to get more information about this new challenge for Mrs. Brightside, you can visit my new website and follow me on Facebook and Instagram (@mrsbgoesstamping). As I will focus predominantly on the Dutch market I’ve chosen to keep the Mrs. B. goes stamping website and Facebook page in Dutch. My apologies to the English speaking readers.¬†I will, of course, feature Mrs. B. goes stamping on this blog often, so you’ll see what’s going on with this endeavor.

Hieronder vind je een link naar een¬†PDF met daarin een overzicht van alle geplande Mrs. B. goes stamping workshops van november 2015 t/m januari 2016! Misschien zit er iets voor je bij ūüôā

Mrs B goes stamping agenda