Mrs. Brightside Online Kaartenclub – Plantenpost

De Mrs. Brightside Online Kaartenclub is een maandelijkse online workshop waarin de deelnemers gedurende een Zoom bijeenkomst gezamenlijk aan de slag gaan met een voorbereid project. De materialen (en meer) ontvangen zij in een pakket dat per post wordt toegestuurd.

Bij de Online Kaartenclub bestaat het project altijd uit een serie kaarten. De ene keer een kaartenset met bijpassende verpakking, de andere keer een serie fun folds (=kaarten met een speciale vouw), maar het kan ook een serie kaarten met een speciale techniek zijn. Hoe dan ook de kaarten staan centraal bij de Mrs. Brightside Online Kaartenclub.

21 Augustus ’21 – Plantenpost

Het thema van de Online Kaartenclub in augustus is ‘Plantenpost’. Deze maand staat het Bloom Where You’re Planted Collectiepakket centraal.

Tijdens deze workshop op zaterdag, 21 augustus van 10 tot 13 uur, maak je vier gave Fun Folds en een super tof Bonus Project met deze gave product suite. 

Dit Mrs. Brightside Online Kaartenclub pakket bevat o.a.:
– 1/4 pak Bloom Where You’re Planted Designpapier (afmeting: 6″x 12″ of 15,2 x 30,5 cm)
– Diverse vellen Basic White, Cinnamon Cider, Evening Evergreen en Just Jade Cardstock
– Diverse soorten embellishments
– Diverse soorten lint
– Diverse gestanste, geponste en gesneden cardstock onderdelen

Je houdt ruim voldoende materiaal over om in andere projecten te verwerken.

Zelf zorg je voor lijm, inkt (Ik gebruikte Tuxedo Black Memento inkt), tekststempels, snijapparaat met rilfunctie, schaar en vouwbeen.

Tevens ontvang je, per mail, een PDF met duidelijk stap-voor-stap projectbeschrijvingen en een link naar de Live Zoom Workshop. Tijdens de Live Workshop van de Kaartenclub geef ik ook nog eens live uitleg over het maken van de projecten en is er voldoende tijd om gezamenlijk (net als bij een workshop in levende lijve) alle projecten te maken. Ook heb je de mogelijkheid om gezellig samen te kletsen 🙂

Mocht je de Live Workshop niet bij kunnen wonen, dan kun je alle projecten eenvoudig maken aan de hand van de projectbeschrijving.

Aanmelden Mrs. Brightside Online Kaartenclub

Je kunt jezelf aanmelden voor de Online Kaartenclub ‘Plantenpost’ tussen 27 juni en 27 juli ’21 en je ontvangt het materiaalpakket + PDF thuis voor 21 augustus ’21.

Door op onderstaande knop te klikken kun je jezelf opgeven voor deze workshop, maar voordat je dit doet, wil ik je graag laten zien welke opties er zijn voor deze toffe workshop.

Optie 1 – Is het Online Kaartenclub Pakket á € 19,50 zonder toevoegingen.

Optie 2

Het Online Kaartenclub Pakket + Plantenpost stempelset á € 39,50 (€ 25 voor stempelset + €14,50 voor de kit, je krijgt dus €5 korting op het pakket!)

Optie 3

Het Online Kaartenclub Pakket + Perfecte Planten stansen á € 51,50 (€39 voor stansset + €12,50 voor de kit, je krijgt dus € 7,50 korting op het pakket!)

Optie 4

Het Online Kaartenclub Pakket + Plantenpost Bundel (stempelset + stansset) á € 67,50 – (€ 57,50 voor de bundel + € 10 voor de kit, je krijgt dus € 9,50 korting op het pakket!)

Vragen over de Mrs. Brightside Online Kaartenclub?

Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met betaalinformatie (via bankoverschrijving of Tikkie).

Mocht je vragen hebben, dan kun je mij altijd mailen: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always craft on the Brightside of life,
Danielle

P.S. Vergeet niet mijn evenementenagenda te checken voor andere (online) workshops en activiteiten! Klik hier.