Inleiding

Afgelopen jaar ben ik gestart met het geven van workshops voor Mrs. Brightside en Mrs. B. goes stamping. Waar eerst het plan was om de evenementen van beiden en ook de beide  ‘bedrijfjes’ zelf gescheiden te houden. Heb ik nu toch besloten om in de nabije toekomst alles onder één noemer aan te gaan bieden en die noemer wordt/blijft: Mrs. Brightside. Mrs. B. goes stamping zal dus worden samengevoegd met Mrs. Brightside. Hierover volgt later meer informatie.

Workshop agenda

Maar voordat het zover is, wil ik al wel mijn workshop agenda met je delen! Wat kun je verwachten in 2016?

De focus zal liggen op een vijftal workshops:Pinnen & Maken

Pinnen & Maken – Deze workshop draait om het maken van ‘pins’ van het Mrs. Brightside Pinterest bord. Er wordt een pin gemaakt en tevens wordt er genoten van een ‘gepinspireerd’ hapje en ‘gepinspireerd’ drankje. De ‘Pinnen & Maken’ workshop wordt eenmaal per kwartaal georganiseerd.

FRÖBEL FESTFröbel Fest – Dit jaar gaat Mrs. Brightside ook meerweekse handwerkcursussen organiseren. Een echt Fröbel Fest waarbij de focus ligt op het leren van een vaardigheid, bijv. haken of borduren, maar wel met een flinke dosis plezier. Aan het eind van de cursus (gemiddeld 4 tot 6 bijeenkomsten)  ga je naar huis met een zelfgemaakt project en misschien wel een nieuwe  hobby! Het eerste Fröbel Fest staat gepland voor het najaar van 2016.

StempelcaféStempelcafé – Een nieuwe workshop die naar alle waarschijnlijk van start gaat in april 2016. Deze workshop draait om het maken van een stapel kaarten (3 x 2 kaarten) rondom een bepaald thema en zal iedere 2e zondag van de maand in de ochtenduren plaatsvinden. De locatie is nog niet bekend, maar houd de agenda en mijn facebookpagina in de gaten!

Kaarten &Kaarten & Cocktails – De ‘Kaarten & Cocktails’ workshop wordt over het algemeen iedere 3e woensdagavond van de maand georganiseerd. Tijdens deze workshop maak je onder het genot van een cocktail (ook alcoholvrij!) een aantal projecten van papier, dit kunnen kaarten zijn, maar ook doosjes en andere zaken.

In the SPOTLIGHT!Spotlight – Tijdens de ‘Spotlight’ workshop staat één specifiek product van Stampin’ Up! centraal. Dit kan een stempelset zijn, maar ook materiaal, zoals bijvoorbeeld de aqua painters, een stansset of punchboard. Je maakt vervolgens drie verschillende projecten met dit ene product.

In de prijs van de workshop kan het Spotlight product worden inbegrepen, je gaat dan aan het eind van de workshop naar huis met je gemaakte projecten, het Spotlight product en nog eens twee bonus projectbeschrijvingen (excl. materialen) waarmee je thuis aan de slag kunt. De workshop is ook zonder aanschaf van het Spotlight product te volgen, tenzij anders vermeld. De Spotlight workshops vinden over het algemeen plaats op de laatste vrijdag van de maand.

Heb je er al zin in? Zo ja, neem dan een kijkje onder het tabblad agenda, want daar staan al diverse activiteiten in. Opgeven kan via de mail of via het Facebook-event dat per workshop aangemaakt wordt.

Spotlight blogberichten

In combinatie met de Spotlight workshops zal ik ook Spotlight blogberichten gaan plaatsen. Iedere week staat er één Stampin’ Up! product in the Spotlight op mijn blog. Net als bij de workshops kan dit een stempelset zijn, maar het kan ook draaien om een ander product, zoals een specifiek design papier, apparaat of project kit.

Met ieder Spotlight product maak ik drie verschillende projecten welke ik op maandag, woensdag en vrijdag met jullie deel. Ik hoop in de toekomst sommige van deze projecten te illustreren met een filmpje, maar er moet nog geoefend worden met het filmen en editen 🙂

Aanstaande maandag gaat de eerste Spotlight serie van start met de Sale-A-Bration stempelset: What I love! Hopelijk kan ik jullie dan virtueel begroeten op mijn blog 🙂

Voor nu: Lieve groeten en tot snel!

handtekening