Nederlandse Feestdagen Sets!

*Dutch text only!

joepie!

De nieuwe herfst/wintercatalogus van Stampin’ Up! is officieel vandaag van start gegaan! Als je hem van mij wilt ontvangen klik dan op de catalogus link in de sidebar van deze site.

Er staan twee nieuwe Nederlandse stempelsets voor de feestdagen in, hieronder stel ik hen even voor!

Nacht in Bethlehem

De eerste stempelset met bijpassende stansset is Nacht in Bethlehem. Een klassieke kerstset met mooie teksten en krachtige afbeeldingen.

Klik op de afbeelding om naar de pdf te gaan!

 

December labels

De December Labels stempelset is de Nederlandse variant van de Merry Little Labels stempelset en komt met de bijpassende Everyday Label punch. Deze stempelset heeft niet alleen kerststempels, maar ook… tromgeroffel aub… Sinterklaasteksten. Hoe leuk is dat?

Klik op de afbeelding om naar de pdf te gaan!

Met deze stempelset heb ik al een aantal sneak peeks laten zien. Klik hier en hier om een kijkje te nemen.

Bestellen?

Buiten deze nieuwe Nederlandse stempelsets hebben we er nog 6 (klik hier)! Wil je een of meer van deze Nederlandse stempelsets en/of bundels aanschaffen? Dan kun je mij een mail sturen (naam, adres, aantal, artikelnummer en product), ik verzorg dan graag je bestelling. Iedere eerste en derde dinsdag van de maand verzend ik een verzamelbestelling (klik hier voor meer informatie). Heb je een credit kaart, dan kun je ook via mijn webshop je bestelling plaatsen.

Ook met andere vragen m.b.t. de artikelen van Stampin’ Up! en/of informatie over het zelf onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice worden kun je mij natuurlijk altijd mailen! Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijke groeten en een fijne dag nog,


 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.