*Dear international readers, please use the translate button on the right (see side bar) to translate this message to your preferred language. 

Thema: Mini Treats

Welkom bij Mrs. Brightside! Vandaag hop ik met het Stampin’ Creative Design Team met het thema: Mini Treats. Dus alles draait om projecten met kleine traktaties. Bij mijn project heb ik gebruik gemaakt van het geweldige Nothing’s Better Than productpakket uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. Een prachtige polymeer stempelset met gave teksten en afbeeldingen in een jaren ’50 stijl die je in verschillende stappen stempelt en een handige bijpassende stansset: Love You More Than Dies.

Toen ik eenmaal aan de slag was, kon ik het niet bij maar een project laten… Dus heb ik twee verschillende projecten gemaakt met de gave Nothing’s Better Than stempelset en de Love You More Than dies. De uitgangspunten van beide projecten zijn hetzelfde: Een kleurenpalet en een zelfde lay-out.

Nothing’s Better Than Rectangle Tin

Je krijgt bij deze projecten ook meteen een aantal sneak peeks te zien uit de aankomende augustus-december Mini Catalogus die 4 augustus van start gaat. Bij mijn eerste project bevat de nieuwe Rectangle Tin diverse chocolaatjes. Om het blikje op te vrolijken heb ik een etiket gemaakt voor de deksel met de Stitched So Sweetly dies. Het grootste etiket is van Blushing Bride kaartkarton en het kleine van Whisper White kaartkarton. Erop heb ik de teksten uit de Nothing’s Better Than stempelset gestempeld met Early Espresso Klassieke Inkt, evenals de afbeelding van de bonbons.

De afbeelding heb ik vervolgens ingekleurd met de Cinnamon Cider, Soft Suede en Crumb Cake Stampin’ Blends Combo Packs. Daarna heb ik deze gestanst met de Love You More Than dies, deze heb ik ook gebruikt voor de ‘Chocolate’ tekst. Die tekst heb ik gestanst uit Real Red kaartkarton en door een restje hiervan op de geweldige Foam Adhesive Sheets te plakken en daarna pas het woord te stansen heb je meteen dimensie! Super handig die Foam Adhesive Sheets 🙂

Voordat ik het etiket op de Rectangle Tin heb geplakt heb ik deze eerst dicht gestrikt (eigenlijk helemaal niet nodig, haha) met het Real Red Braided Linen Trim, dat ook in de nieuwe mini catalogus te vinden is.

Nothing’s Better Than Chocolate Chip Cookies Verpakking

In de winkel heb ik een doosje mini chocolate chip cookies gekocht, zo’n doosje past in een keer in een van de Printed Gusseted Cellophane Bags. Het zakje heb ik vervolgens dicht gestrikt met het Real Red Braided Linen Trim en aan het trim heb ik een label bevestigd.

Dit label heeft dezelfde kleurencombinatie als het etiket van het chocolade blikje. Het gaatje heb ik geponst met de Detailed Trio Punch. In plaats van een gestanste rode tekst heb ik deze keer de tekst gestempeld met Real Red Klassieke Inkt. Het koekje heb ik een keer op het witte label gestempeld en een keer op een restje. Deze laatste heb ik ingekleurd met Cinnamon Cider Stampin’ Blends en gestanst met de Love You More Than dies. Met Stampin’ Dimensionals heb ik het koekje dimensie gegeven.

Meer inspiratie van het Stampin’ Creative Design Team

Ik hoop dat je mijn interpretatie van het thema kan waarderen en ik hoop dat ik je met mijn projecten geïnspireerd hebt. Ben je net als ik ook benieuwd naar de creaties van de andere Stampin’ Creative Design Teamleden? Dan kun je eenvoudig door hoppen door op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) te klikken.

Ik wil je hartelijk danken voor je bezoek en wens je nog veel plezier bij het hoppen.

Je kunt nog een aantal dagen bonus coupons verdienen bij je Stampin’ Up! bestelling! Klik op de afbeelding voor alle informatie.

Gebruikte materialen

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.


Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00