Oktober 2018 Scrapbook Sunday Bloghop

WELkOM bij onze oktober SCRAPBOOK SUNDAY!

Wow! De tijd vliegt, het is alweer de derde zondag van de maand en dus hop ik vandaag weer met het Scrapbook Sunday Design Team. Ik ben nog steeds zeer vereerd dat ik onderdeel uit mag maken van dit fantastische team vol met getalenteerde internationale Stampin’ Up! demonstrators.

THEMA Uitdaging

Voor onze Oktober Scrapbook Sunday bloghop hebben we allemaal hetzelfde thema voor onze lay-outs gebruikt. Het thema is dit keer ‘Travel/Adventure’, of wel ‘Reizen/Avontuur’.

en route layout

Ik heb ervoor gekozen om een scrap lay-out te maken de leuke En Route stempelset, een perfecte stempelset om te gebruiken voor dit thema. Je zult ‘m denk ik wel vaker voorbij zien komen vandaag 😉

De foto die ik gebruikt heb is genomen op de dag dat mijn lief (nog zonder baard want hij heeft zijn baard vanaf die vakantie laten staan) en ik vertrokken richting Canada. Die reis was zo geweldig, dat je foto’s ervan al heel vaak voorbij hebt zien komen bij mijn scrap projecten, maar nu dus… Ons vertrek. Toen we nog geen idee hadden welke pracht ons te wachten stond.

De achtergrond is een stuk Twinkle Twinkle designer series papier in de kleur Night of Navy. Ik heb met het Silver & Pool Party Baker’s Twine een aantal cirkels op de achtergrond gemaakt en deze worden op z’n plek gehouden door diverse stempelafbeeldingen uit de En Route stempelset.

Ik vind de cirkels met de stempelafbeeldingen een mooi metafoor voor onze rondreis. Want alle afbeeldingen kan ik toepassen op onze reis:

  • We hebben namelijk alle transportmiddelen (vliegtuig, trein, boot, auto én fiets) gebruikt
  • Zijn de wereld rond gevlogen (globe)
  • Hebben route’s uitgestippeld door land en stad (kompas, plattegrond en markeringspunt)
  • Het was een vakantie gevuld met avontuur (beren, walvissen en orca’s)
  • Veel verschillende plaatsen (van Calgary tot Vancouver)
  • En al met al hebben echt iedere dag iets geweldigs (amazing) gedaan!

Ik word gewoon weer blij als ik er aan denk en dat is dan meteen een mooie bijkomstigheid van het scrappen 🙂

‘reis’ door onze bloghop!

Ik vond het heel leuk om deze lay-out te maken voor deze Oktober Scrapbook Sunday bloghop, maar nu is het tijd om door te hoppen en de mooie projecten van de andere design teamleden te bekijken. Klik gewoon op de naam onder die van mij (ik ben Danielle Bennenk) of de eerste naam van de lijst om naar het volgende blog te gaan.

Nog een geweldige zondag gewenst!

 

 

 

P.S. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over mijn Facebook Live, mijn team en mijn Creatieve Kits!

                     

GEBRUIKTE MATERIALEN

Ik verzorg graag je bestelling. Klik op de ‘Stampin’ Up! bestelling’-knop of de ‘Webshop Stampin’ Up!’-knop (credit card only) in de zijbalk om deze te plaatsen.

Big Shot

€ 120,00

Een gedachte over “Oktober 2018 Scrapbook Sunday Bloghop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.